Indkaldelse til ordinær generalforsamling


 

NASDAQ OMX                                                                                                              

 

Silkeborg, den 27. marts 2015
Fondsbørsmeddelelse nr. 3 / 2015

 

Vedr.:          Indkaldelse til ordinær generalforsamling.

Selskabets kapitalejere indbydes hermed til ordinær generalforsamling i Silkeborg IF Invest A/S onsdag, den 29. april 2015 kl. 17.00 i JYSK MUSIKTEATER, Papirfabrikken 80, 8600 Silkeborg

Dagsordenen er følgende:

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år.
2. Fremlæggelse af årsrapport med årsberetning og revisionspåtegning.
3. Godkendelse af årsrapporten, herunder beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til
    den godkendte årsrapport samt decharge for direktion og bestyrelse.

4. Behandling af forslag fra kapitalejere eller bestyrelse
   
a) bestyrelsens forslag om ændring af selskabets vedtægter.
5. Valg af bestyrelse.
6. Valg af suppleanter for de af kapitalklasse A valgte bestyrelsesmedlemmer.
7. Valg af 1 revisor, som skal være statsautoriseret.
8. Eventuelt.

  

Ad 4a.       
Selskabets bestyrelse stiller forslag om ændring af selskabets vedtægter. Forslaget har følgende hovedindhold:

1) Opdelingen af selskabskapitalen i kapitalklasser ophæves. Dette medfører konsekvensændringer i §§ 3, 3a, 3b, 4, 5, 8, 9, 10 og 12. Som led i dette forslag foreslås det samtidig, at forretningsudvalget i Silkeborg Idrætsforening af 1917 fremover får ret til at udpege 1 bestyrelsesmedlem mod hidtil 2 medlemmer.

2) Bestyrelsen bemyndiges til i perioden frem til 01.04.2020 at erhverve egne kapitalandele. Erhvervelsen skal ske til den til enhver tid gældende børskurs +/÷ 10 %. Erhvervelsen må kun ske i det omgang, det kan ske i overensstemmelse med reglerne i selskabslovens kapitel 12. Bemyndigelsen indsættes som § 3a.

3) Reglen i § 7 om indkaldelse til generalforsamling ændres således, at der ikke længere skal indkaldes i Jyllands-Posten.

4) Antallet af bestyrelsesmedlemmer reduceres til 5-6 medlemmer mod tidligere 6-8 medlemmer. Samtidig ændres i § 12, sidste stk., kravet til kvalificeret majoritet fra 5 til 4 bestyrelsesmedlemmer.   

Ad 5.         
Alle bestyrelsesmedlemmer er på valg. Fra B-kapitalen foreslår bestyrelsen følgende valg:

genvalg af Henrik Hedegaard Lyhne
genvalg af Jan Skytte Pedersen
genvalg af Jesper Svenningsen
genvalg af Poul Konrad Beck
nyvalg af Liselotte Nis-Hanssen

A-kapitalandelene har udpeget Erik Isager og Jan Beck-Nielsen. Såfremt bestyrelsens forslag om ophævelse af kapitalklasser vedtages har Silkeborg Idrætsforening af 1917 udpeget Erik Isager.

Ad 6. 
Som suppleanter for hhv. Erik Isager og Jan Beck-Nielsen har A-kapitalandelene udpeget hhv. Henrik Thyboe-Thomsen (for Erik Isager) og Mads Halkier (for Jan Beck-Nielsen). S
åfremt bestyrelsens forslag om ophævelse af kapitalklasser vedtages, bortfalder A-kapitalens valg af suppleanter.

Ad 7.         
Bestyrelsen indstiller genvalg af Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

 

De i selskabslovens § 99 indeholdte oplysninger vil være tilgængelige for kapitalejerne på hjemmesiden www.silkeborgif.com senest 3 uger før generalforsamlingens afholdelse samt på selskabets kontor, Papirfabrikken 34, 8600 Silkeborg.

I medfør af selskabslovens § 97, stk. 1 oplyses det herved, at Silkeborg IF Invest A/S’s selskabskapital udgør henholdsvis 1.800 stk. A-kapitalandele svarende til en nominel værdi på 180.000 kr. og 9.883.598 stk. B-kapitalandele svarende til en nominel værdi på 98.835.980 kr. i udestående kapitalandele. For hver A-kapitalandel gives ret til 10 stemmer, medens én B-kapitalandel giver ret til én stemme.

En kapitalejers ret til at deltage i en generalforsamling og til at afgive stemme fastsættes i forhold til de kapitalandele, kapitalejeren besidder på registreringsdatoen. Registreringsdatoen ligger en uge før generalforsamlingen. De kapitalandele, den enkelte kapitalejer besidder på registreringsdatoen opgøres på baggrund af notering af kapitalejerens kapitalejerforhold i ejerbogen samt meddelelser om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen, men som endnu ikke er indført i ejerbogen.

For kapitalandele, der er erhvervet ved overdragelse, er stemmeretten på generalforsamlingen yderligere betinget af, at vedkommende kapitalejer før generalforsamlingen enten har fået sin kapitalandel noteret på navn i selskabets ejerbog eller har anmeldt og dokumenteret erhvervelsen overfor selskabet.

Med venlig hilsen
Silkeborg IF Invest A/S
 


Attachments

3. Indkaldelse til ordinær generalforsamling (20150327).pdf