Bavarian Nordic A/S - Indkaldelse til ordinær generalforsamling


KVISTGÅRD, Danmark - 27. marts 2015 - I overensstemmelse med vedtægternes §§ 10-14 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Bavarian Nordic A/S:

Torsdag den 23. april 2015 kl. 16:00

på Comwell Borupgaard, Nørrevej 80, 3070 Snekkersten med følgende dagsorden:

            1)     Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år.
            2)     Forelæggelse af årsrapport til godkendelse.
            3)     Bestyrelsens forslag om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport.
            4)     Beslutning om décharge for bestyrelse og direktion.
            5)     Valg af medlemmer til bestyrelsen.
            6)     Valg af revision.
            7)     Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer.

Bestyrelsen har fremsat følgende forslag:

  1. Forslag om at vedtægternes § 6 ændres, således at selskabets aktier ændres fra at være noteret til ihændehaver til at være noteret på navn. Baggrunden for forslaget er, at det fra politisk side overvejes at afskaffe muligheden for at udstede nye ihændehaveraktier, hvilket bl.a. kan have konsekvenser for muligheden for at udnytte bestyrelsens bemyndigelse til at forhøje selskabets aktiekapital i vedtægternes § 5a, bestyrelsens bemyndigelse til at udstede tegningsoptioner i vedtægternes § 5b samt bestyrelsens bemyndigelse til at optage lån mod udstedelse af konvertible obligationer, som giver ret til tegning af nye aktier i selskabet i vedtægternes § 5c. I forlængelse heraf konsekvensrettes ordlyden i vedtægternes bilag 1.
     
  2. Forslag om vedtagelse af en vederlagspolitik, herunder ændring af de overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion.
     
  3. Forslag om at bemyndigelserne til bestyrelsen indeholdt i vedtægternes § 5a forhøjes og forlænges, således at bestyrelsen bemyndiges til i perioden indtil den 30. juni 2016 at forhøje selskabets aktiekapital samlet set med indtil i alt nominelt kr. 27.700.000.
     
  4. Forslag om at bemyndigelsen til bestyrelsen indeholdt i vedtægternes § 5b ændres, således at bestyrelsen ikke længere er bemyndiget til at udstede tegningsoptioner (warrants) til medlemmer af selskabets bestyrelse som følge af de foreslåede ændringer til de overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion (dagsordenens pkt. 7b), samt at bemyndigelsen forhøjes og forlænges, således at bestyrelsen bemyndiges til i perioden indtil 31. december 2016 at udstede tegningsoptioner (warrants), der giver ret til tegning af aktier af en værdi på op til nominelt kr. 6.000.000.
     
  5. Forslag om godkendelse af honorar til bestyrelsen og bestyrelsesudvalg for det igangværende regnskabsår.
     
  6. Forslag om bemyndigelse af bestyrelsen til at erhverve egne aktier.

Uddybning af udvalgte dagsordenspunkter:

Ad dagsordenens pkt. 5) Valg af medlemmer til bestyrelsen.
Bestyrelsen foreslår genvalg af Gerard van Odijk, Claus Bræstrup, Anders Gersel Pedersen, Erik G. Hansen og Peter Kürstein.

Det anbefales i Anbefalinger for god Selskabsledelse, at mindst halvdelen af de generalforsamlingsvalgte bestyrelsesmedlemmer er uafhængige af selskabet. Samtlige genopstillede kandidater ved generalforsamlingen i 2015 opfylder kriterierne for uafhængighed, hvorfor selskabet, såfremt bestyrelsen genvælges, fortsat vil opfylde anbefalingen.

Om bestyrelsens medlemmer oplyses desuden følgende:

Gerard van Odijk
Gerard van Odijk er tidligere administrerende direktør i Teva Pharmaceuticals Europe B.V. og nu uafhængig rådgiver for farmaceutiske virksomheder. Medlem af bestyrelsen i UDG Healthcare plc. og Alvogen Lux Holdings SARL. Særlige kompetencer: Medicinske kompetencer og stor ledelseserfaring fra internationale børsnoterede selskaber inden for lægemiddelindustrien.

Claus Bræstrup
Claus Bræstrup er tidligere koncernchef for H. Lundbeck A/S. Formand for bestyrelsen i Saniona AB samt medlem af bestyrelsen i Evolva Holding SA, Gyros AB og Evotec AG. Særlige kompetencer: Videnskabelige kvalifikationer og stor ledelseserfaring fra internationale børsnoterede selskaber inden for lægemiddelindustrien.

Anders Gersel Pedersen
Anders Gersel Pedersen er koncerndirektør med ansvar for forskning og udvikling i H. Lundbeck A/S. Næstformand for bestyrelsen i Genmab A/S samt medlem af bestyrelsen i ALK-Abelló A/S. Medlem af European Society of Medical Oncology, the International Association for the Study of Lung Cancer, the American Society of Clinical Oncology, Dansk Selskab for Klinisk Onkologi og Dansk Selskab for Intern Medicin. Særlige kompetencer: Videnskabelige kvalifikationer og stor ledelses- og bestyrelseserfaring fra internationale børsnoterede selskaber inden for lægemiddel- og biotekindustrien.

Erik G. Hansen
Erik G. Hansen er administrerende direktør i Rigas Invest ApS. Formand for bestyrelsen i Pre-Seed Innovation A/S, Polaris Management A/S og TTiT Ejendomme A/S. Medlem af bestyrelsen i Bagger-Sørensen & Co. A/S (næstformand) og seks datterselskaber, Bagger-Sørensen Fonden, Lesanco ApS, Ecco Sko A/S, OKONO A/S, PFA Holding A/S, PFA Pension Forsikringsaktieselskab, TTIT A/S, Wide Invest ApS og Aser Ltd. Medlem af direktionerne i Rigas Invest ApS, BFB ApS, Tresor Asset Advisers ApS, Berco ApS, Polaris Invest II ApS og Hansen Advisers ApS. Særlige kompetencer: Indgående kendskab til økonomistyring og finansiering samt arbejde med børsnoterede selskaber.

Peter Kürstein
Peter Kürstein er administrerende direktør i Radiometer Medical ApS. Formand for bestyrelsen i Radiometer Medical ApS og næstformand for bestyrelsen i FOSS A/S. Han er desuden formand for Danish-American Business Forum samt DI's udvalg for sundhedspolitik. Særlige kompetencer: Mangeårig ledelses- og bestyrelseserfaring fra børsnoterede selskaber i den internationale sundhedsplejesektor samt stor erfaring inden for amerikanske forhold.

Ad dagsordenens pkt. 6) Valg af revision
Bestyrelsen foreslår, at Deloitte genvælges som selskabets revisor.

Ad dagsordenens pkt. 7a) Forslag om at vedtægternes § 6 ændres, således at selskabets aktier ændres fra at være noteret til ihændehaver til at være noteret på navn.
Bestyrelsen foreslår, at vedtægternes § 6 ændres, således at selskabets aktier ændres fra at være noteret til ihændehaver til at være noteret på navn. Baggrunden for forslaget er, at det fra politisk side overvejes at afskaffe muligheden for at udstede nye ihændehaveraktier, hvilket bl.a. kan have konsekvenser for muligheden for at udnytte bestyrelsens bemyndigelse til at forhøje selskabets aktiekapital i vedtægternes § 5a, bestyrelsen bemyndigelse til at udstede tegningsoptioner i vedtægternes § 5b og bestyrelsen bemyndigelse til at optage lån mod udstedelse af konvertible obligation, som giver ret til tegning af nye aktier i selskabet i vedtægternes 5c.

Forslaget indebærer, at ordlyden af vedtægternes § 6 ændres til:

"Aktierne udstedes på navn og skal noteres på navn i selskabets ejerbog. Aktierne er omsætningspapirer og der gælder ingen indskrænkninger i omsætteligheden."

Som konsekvens heraf foreslår bestyrelsen desuden, at formuleringen "De nye aktier, som måtte blive tegnet ved konvertering, skal have samme rettigheder som de hidtidige aktier efter vedtægterne, herunder således at de nye aktier skal være omsætningspapirer og udstedes til ihændehaver, men kan noteres på navn i selskabets aktiebog" i vedtægternes § 5c, stk. 3, ændres til "De nye aktier, som måtte blive tegnet ved konvertering, skal have samme rettigheder som de hidtidige aktier efter vedtægterne, herunder således at de nye aktier skal være omsætningspapirer og udstedes på navn og skal noteres på navn i selskabets ejerbog."

I forlængelse heraf konsekvensrettes ordlyden i vedtægternes bilag 1.

Ad dagsordenens pkt. 7 b) vedtagelse af en vederlagspolitik, herunder ændring af de overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion
Bestyrelsen foreslår, at de overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion, som blev vedtaget på selskabets ordinære generalforsamling den 24. april 2014, ændres, således at dokumentet bliver til en egentlig vederlagspolitik, dvs. at alle elementer af vederlaget til både bestyrelse og direktion beskrives. Samtidig ændres retningslinjerne, så bestyrelsen udelukkende modtager kontant vederlag. 

Ad dagsordenens pkt. 7 c) Forhøjelse og forlængelse af bemyndigelser til bestyrelsen i vedtægternes § 5a til at forhøje aktiekapitalen
Bestyrelsen foreslår, at bemyndigelserne til bestyrelsen indeholdt i vedtægternes § 5a forhøjes og forlænges, således at bestyrelsen bemyndiges til i perioden indtil 30. juni 2016 at forhøje selskabets aktiekapital ad én eller flere gange med samlet set indtil i alt nominelt kr. 27.700.000. Derudover foreslår bestyrelsen som en konsekvens af ændringen i vedtægternes § 6, at vedtægternes § 5a ændres som følger:

"Stk. 1
Bestyrelsen er bemyndiget til i perioden indtil 30. juni 2016 at forhøje selskabets aktiekapital ad én eller flere gange med indtil i alt nominelt kr. 27.700.000 (2.770.000 stk. aktier à kr. 10) ved tegning af nye aktier. De hidtidige aktionærer skal have fortegningsret til tegning af det beløb, hvormed aktiekapitalen forhøjes, forholdsmæssigt efter deres aktiebesiddelse.

Forhøjelsen af aktiekapitalen skal ske ved kontant indbetaling til en tegningskurs, der kan være lavere end aktiernes værdi.

Vilkårene for aktietegningen fastsættes i øvrigt af bestyrelsen.

De nye aktier skal være omsætningspapirer og udstedes på navn samt noteres på navn i selskabets ejerbog. Der skal ikke gælde indskrænkninger i de nye aktiers omsættelighed, og ingen aktionær skal være forpligtet til at lade sine aktier indløse helt eller delvist. Aktierne bærer udbytte fra det tidspunkt at regne, der fastsættes af bestyrelsen, dog senest fra det regnskabsår, der følger efter kapitalforhøjelsen.

Stk. 2
Bestyrelsen er bemyndiget til i perioden indtil 30. juni 2016 at forhøje selskabets aktiekapital ad én eller flere gange med indtil i alt nominelt kr. 27.700.000 (2.770.000 stk. aktier à kr. 10) ved tegning af nye aktier. De hidtidige aktionærer skal ikke have fortegningsret til tegning af det beløb, hvormed aktiekapitalen forhøjes.

Forhøjelsen af aktiekapitalen kan ske såvel ved kontant indbetaling som på anden måde, herunder ved konvertering af gæld eller som vederlag for indskud af andre værdier end kontanter. Forhøjelsen skal i alle tilfælde ske til en kurs, der ikke er lavere end markedskurs.

Vilkårene for aktietegningen fastsættes i øvrigt af bestyrelsen.

De nye aktier skal være omsætningspapirer og udstedes på navn samt skal noteres på navn i selskabets ejerbog. Der skal ikke gælde indskrænkninger i de nye aktiers omsættelighed, og ingen aktionær skal være forpligtet til at lade sine aktier indløse helt eller delvist. Aktierne bærer udbytte fra det tidspunkt at regne, der fastsættes af bestyrelsen, dog senest fra det regnskabsår, der følger efter kapitalforhøjelsen.

Stk. 3
Ved udnyttelse af bemyndigelserne i §§ 5a, stk. 1, og 5a, stk. 2, kan bestyrelsen samlet set forhøje selskabets aktiekapital med maksimalt nominelt kr. 27.700.000 (2.770.000 stk. aktier à kr. 10)."

Ad dagsordenens pkt. 7 d) Ændring af bemyndigelsen i vedtægternes § 5b, således at bestyrelsen ikke længere bemyndiges til at udstede tegningsoptioner (warrants) til medlemmer af selskabets bestyrelse som følge af de foreslåede ændringer til de overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion (dagsordenens pkt. 7 b), samt forhøjelse og forlængelse af bemyndigelsen til bestyrelsen til udstedelse af tegningsoptioner (warrants), der giver ret til tegning af aktier af en værdi på op til nominelt kr. 6.000.000 indtil 31. december 2016.
Bestyrelsen foreslår, at bemyndigelsen til bestyrelsen indeholdt i vedtægternes § 5b ændres, således at bestyrelsen ikke længere er bemyndiget til at udstede tegningsoptioner (warrants) til medlemmer af selskabets bestyrelse som følge af de foreslåede ændringer af de overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af bestyrelse og direktion (dagsordenens pkt. 7 b). Bestyrelsen foreslår endvidere, at bemyndigelsen forhøjes og forlænges, således at bestyrelsen bemyndiges til i perioden indtil 31. december 2016 ad én eller flere gange at udstede tegningsoptioner (warrants), der giver ret til tegning af aktier af en værdi på op til nominelt kr. 6.000.000, Bestyrelsen foreslår derudover, at bestyrelsen bemyndiges til at genanvende eller genudstede eventuelle bortfaldne ikke udnyttede tegningsoptioner inden for bemyndigelsens vilkår og tidsmæssige begrænsninger. Forslaget indebærer, at bestyrelsen ligeledes bemyndiges til at træffe beslutning om den til udstedelse af tegningsoptionerne hørende kapitalforhøjelse indtil den 1. april 2020, og at vedtægternes § 5b tilrettes i overensstemmelse hermed. Bestyrelsen foreslår yderligere som en konsekvens af ændringen i vedtægternes § 6, at vedtægternes § 5b ændres som følger:

"Selskabet kan i perioden indtil 31. december 2016 efter bestyrelsens beslutning ad én eller flere gange udstede tegningsoptioner (warrants) til selskabets direktion, ansatte i selskabet eller i dettes datterselskaber, herunder konsulenter, til tegning af indtil i alt nominelt kr. 6.000.000 (600.000 stk. aktier à kr. 10), ved kontant indbetaling til en kurs og på vilkår fastsat af selskabets bestyrelse. Enhver tildeling, der omfatter selskabets direktion, skal udarbejdes i overensstemmelse med selskabets retningslinjer for incitamentsaflønning, der er udarbejdet i henhold til selskabslovens § 139 og godkendt af generalforsamlingen, jf. vedtægternes § 17a.

Indehaverne af tegningsoptionerne skal have fortegningsret til de aktier, der tegnes på grundlag af de udstedte tegningsoptioner, således at fortegningsret til tegningsoptioner og nye aktier for selskabets eksisterende aktionærer fraviges.

Som en konsekvens af udnyttelse af tildelte tegningsoptioner bemyndiges bestyrelsen i perioden indtil 1. april 2020 til at forhøje aktiekapitalen ved bestyrelsens bestemmelse ad én eller flere gange med i alt nominelt kr. 6.000.000 (600.000 stk. aktier à kr. 10), ved kontant indbetaling til en kurs og på øvrige vilkår fastsat af selskabets bestyrelse og uden fortegningsret for eksisterende aktionærer.

De nye aktier, som måtte blive tegnet på baggrund af ovennævnte tegningsoptioner, skal have samme rettigheder som de hidtidige aktier efter vedtægterne, herunder således at de nye aktier skal være omsætningspapirer og udstedes på navn samt noteres på navn i selskabets ejerbog. Der skal ikke gælde indskrænkninger i de nye aktiers omsættelighed, og ingen aktionær skal være forpligtet til at lade sine aktier indløse helt eller delvist. De nye aktier skal fra tegningstidspunktet bære ret til udbytte.

Bestyrelsen kan efter de til enhver tid gældende regler genanvende eller genudstede eventuelle bortfaldne ikke udnyttede tegningsoptioner, forudsat at genanvendelsen eller genudstedelsen finder sted inden for de vilkår og tidsmæssige begrænsninger, der fremgår af denne bemyndigelse. Ved genanvendelse forstås adgang for bestyrelsen til at lade en anden aftalepart indtræde i en allerede bestående aftale om tegningsoptioner. Ved genudstedelse forstås bestyrelsens mulighed for inden for samme bemyndigelse at genudstede nye tegningsoptioner, hvis allerede udstedte tegningsoptioner er bortfaldet."  

Ad dagsordenens pkt. 7 e) Godkendelse af forslag til honorar til bestyrelsen og bestyrelsesudvalg for det igangværende regnskabsår
Bestyrelsen foreslår, at det årlige grundhonorar til bestyrelsen for regnskabsåret 2015 udgør kr. 300.000. Formanden oppebærer dog to og en halv gange grundhonoraret (kr. 750.000), og næstformanden oppebærer halvandet grundhonorar (kr. 450.000).

Bestyrelsen forventer, at etablere et revisionsudvalg samt et nominerings- og vederlagsudvalg. Bestyrelsen foreslår endvidere, at medlemmer af selskabets to bestyrelsesudvalg oppebærer et yderligere årligt grundhonorar på kr. 100.000. Formændene for bestyrelsesudvalgene oppebærer dog halvandet grundhonorar (kr. 150.000).

Bestyrelsen foreslår yderligere, at hvert bestyrelsesmedlem oppebærer et mødehonorar på kr. 5.000 for hvert bestyrelses- og/eller udvalgsmøde, at selskabet afholder udenlandske bestyrelsesmedlemmers hermed forbundne rejseomkostninger, samt at eventuelle sociale omkostninger forbundet med bestyrelsens og bestyrelsesudvalgenes honorar dækkes af selskabet.  

Ad dagsordenens pkt. 7 f) Bemyndigelse af bestyrelsen til at erhverve egne aktier
Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsen bemyndiges til på vegne af selskabet at erhverve egne aktier i selskabet.

Der stilles derfor forslag til beslutning om, at følgende bemyndigelse gives til selskabets bestyrelse i overensstemmelse med selskabslovens § 198:

"Generalforsamlingen bemyndiger herved bestyrelsen til at lade selskabet erhverve egne aktier under iagttagelse af selskabslovens § 198. Der kan maksimalt erhverves egne aktier for en samlet pålydende værdi af i alt 10 % af selskabets til enhver tid værende aktiekapital. Vederlaget, der erlægges for selskabets aktier, må ikke afvige fra den på erhvervelsestidspunktet på Nasdaq OMX Copenhagen noterede køberkurs med mere end 10 %. Ved den på Nasdaq OMX Copenhagen noterede køberkurs forstås slutkurs - alle handler kl. 17.00.

Nærværende bemyndigelse gives til selskabets bestyrelse i perioden indtil næste ordinære generalforsamling."

* * * * * * * *

Majoritetskrav
Til vedtagelse af forslagene fremsat under dagsordenens punkt 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7a, 7b, 7e og 7f kræves simpelt stemmeflertal.

Til vedtagelse af forslagene fremsat under dagsordenens punkt 7c og 7d kræves særlig majoritet, jf. selskabslovens § 106 og selskabets vedtægter § 16. Vedtagelse kan herefter kun ske, såfremt forslagene hver især vedtages af mindst 2/3 såvel af de afgivne stemmer som af den på generalforsamlingen repræsenterede stemmeberettigede aktiekapital.

Deltagelse, adgangskort og stemmeret
Aktionærer, som ønsker at deltage på generalforsamlingen, skal i henhold til vedtægternes § 11 bestille adgangskort senest den 20. april 2015 kl. 16.00. Der gøres opmærksom på, at man kun kan deltage, hvis man har rekvireret adgangskort forud for generalforsamlingen.

Adgangskort udleveres til aktionærer med møde- og stemmeret. Møde- og stemmeret tilkommer alene aktionærer, som er noteret i selskabets ejerbog på registreringsdatoen den 16. april 2015 eller som på dette tidspunkt har anmeldt deres erhvervelse af aktier i selskabet med henblik på notering i ejerbogen.

Adgangskort kan bestilles elektronisk på www.bavarian-nordic.com/agm eller via bestillingsformular, der downloades på selskabets hjemmeside, udfyldes og indsendes pr. e-mail til info@bavarian-nordic.com eller pr. post til Bavarian Nordic A/S, Hejreskovvej 10A, 3490 Kvistgård. Adgangskort kan endvidere bestilles på tlf.: +45 3326 8383 eller telefax: +45 3326 8380.

Aktionærer vil, i det omfang det er muligt, få tilsendt de bestilte adgangskort forud for generalforsamlingen. Adgangskort som er bestilt rettidigt, men ikke modtaget af aktionæren forud for generalforsamlingen, udleveres ved indgangen til generalforsamlingen mod forevisning af id-kort (eksempelvis pas eller kørekort).

Sammen med adgangskort udleveres en stemmeseddel med angivelse af det antal stemmer, der tilkommer aktionæren.

Afgivelse af fuldmagt
Aktionærer kan afgive stemme ved fuldmægtig. En fuldmagt til selskabets bestyrelse kan alene gives til en bestemt generalforsamling med en på forhånd kendt dagsorden. Underretning af selskabet om udpegning af en fuldmægtig kan ske elektronisk på www.bavarian-nordic.com/agm eller via fuldmagtsblanket, der downloades på selskabets hjemmeside og udfyldes og indsendes på samme måde som ved bestilling af adgangskort, som beskrevet ovenfor. Fuldmagter skal være selskabet i hænde senest den 20. april 2015 kl. 16.00. Fuldmægtigen kan endvidere fremlægge skriftlig og dateret fuldmagt på generalforsamlingen.

Afgivelse af brevstemme
Afgivelse af stemmer kan ligeledes ske ved brevstemme. Brevstemmer kan afgives elektronisk på www.bavarian-nordic.com/agm eller via brevstemmeblanket, der downloades på selskabets hjemmeside, udfyldes og indsendes på samme måde som ved bestilling af adgangskort, som beskrevet ovenfor. Brevstemmer skal være selskabet i hænde senest den 20. april 2015 kl. 16.00. Har selskabet modtaget brevstemmen, kan brevstemmen ikke tilbagekaldes.

Skriftlige spørgsmål
Aktionærer kan skriftligt stille spørgsmål til dagsordenen, dokumenter til brug for generalforsamlingen eller selskabets stilling i øvrigt. Spørgsmål kan fremsendes pr. post eller pr. mail til info@bavarian-nordic.com. Fremsendte spørgsmål vil blive besvaret på generalforsamlingen.

Sprog
Repræsentanter for selskabet vil holde deres indlæg på engelsk. Aktionærerne kan vælge at tale dansk eller engelsk. Der vil under mødet være mulighed for simultantolkning fra engelsk til dansk og fra dansk til engelsk.

Information på selskabets hjemmeside
Følgende dokumenter og oplysninger vil i perioden fra den 27. marts 2015 til og med den 23. april 2015 (begge dage inklusive) være tilgængelige på selskabets hjemmeside www.bavarian-nordic.com/agm: (1) Indkaldelsen til generalforsamlingen, (2) oplysninger om det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, (3) de dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen, herunder årsrapporten for 2014 indeholdende det reviderede årsregnskab og koncernregnskab mv., (4) dagsordenen for generalforsamlingen og de fuldstændige forslag og (5) formularer til brug for stemmeafgivelse ved brev og fuldmagt.

Aktiekapital
Selskabets aktiekapital udgør kr. 277.319.930 fordelt på aktier à kr. 1 og multipla heraf. Hvert aktiebeløb på nominelt kr. 10 giver én stemme.

Gerard van Odijk
Bestyrelsesformand

Kontakt
Rolf Sass Sørensen
Vice President Investor Relations
Tlf. +45 61 77 47 43

Om Bavarian Nordic
Bavarian Nordic er et biofarmaceutisk selskab fokuseret på udvikling og produktion af cancerimmunterapier og vacciner mod infektionssygdomme. Gennem et mangeårigt samarbejde med den amerikanske regering har Bavarian Nordic udviklet en portefølje af biologiske modforanstaltninger, herunder den ikke-replikerende koppevaccine, IMVAMUNE®, der lagerføres til anvendelse i nødsituationer af den amerikanske samt andre regeringer. Vaccinen er godkendt i EU (under handelsnavn IMVANEX®) samt i Canada. Bavarian Nordic og dennes partner, Janssen, er gået forrest i udviklingen af en ebolavaccine, som er blevet fremskyndet af myndighederne som følge af den nuværende situation i Vestafrika. Bavarian Nordic har desuden, i samarbejde med National Cancer Institute, udviklet en portefølje af aktive cancerimmunterapier baseret på selskabets alsidige poxvirusbaserede teknologier, herunder PROSTVAC®, der er i fase 3 klinisk udvikling til behandling af fremskreden prostatacancer. Selskabet har indgået aftale med Bristol-Myers Squibb om potentiel kommercialisering af PROSTVAC. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com eller følg os på Twitter @bavariannordic.

Udsagn om fremtiden
Denne meddelelse indeholder udsagn om fremtiden ("forward-looking statements"), som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte udsagn om fremtiden. Udsagn om fremtiden inkluderer udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov. 


Attachments

201508dk