Metson hallituksen valiokuntien kokoonpano


Metson hallituksen valiokuntien kokoonpano                           

Metso Oyj:n pörssitiedote 27.3.2015 klo 16:10 paikallista aikaa

Metso Oyj:n hallitus on järjestäytymiskokouksessaan valinnut keskuudestaan tarkastusvaliokunnan sekä palkitsemis- ja henkilöstövaliokuntien jäsenet.

Tarkastusvaliokuntaan valittiin Eeva Sipilä (pj.), Lars Josefsson sekä Nina Kopola ja palkitsemis- ja henkilöstövaliokuntaan Mikael Lilius (pj.), Christer Gardell sekä Ozey K. Horton Jr.

Henkilöstön edustaja

Metson Suomen-yksiköiden henkilöstöryhmien valitsemana henkilöstön edustajana hallituksen kokouksiin on kutsuttu Markku Aapakari. Hän osallistuu hallituksen kokouksiin kutsuttuna asiantuntijana ja hänen toimikautensa on sama kuin hallituksen jäsenten toimikausi.

Metso on johtava prosessitehokkuuden toimittaja asiakkailleen kaivos-, öljy- ja kaasu- sekä kivenmurskausalalla. Mineraalienkäsittelyssä sekä virtauksensäädössä käytettävät Metson laite- ja palveluratkaisut parantavat prosessien käytettävyyttä ja luotettavuutta ja edistävät kestävää kehitystä ja kannattavuutta. Metson osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Vuonna 2014 Metson liikevaihto oli 3,7 miljardia euroa.  Metso palvelee asiakkaitaan noin 16 000 ammattilaisen voimin yli 50 maassa. Expect results
www.metso.com, www.twitter.com/metsogroup

Lisätietoja antaa:

Aleksanteri Lebedeff, lakiasiainjohtaja, Metso Oyj, puh. 020 484 3240

Metso Oyj

Harri Nikunen

talous- ja rahoitusjohtaja

Juha Rouhiainen

sijoittajasuhdejohtaja

jakelu:

Nasdaq OMX Helsinki Oy

Tiedotusvälineet

www.metso.com