Coloplast vinder prestigefyldt designpris

Coloplasts kateter til kvinder - SpeediCath Compact Eve - har vundet en Red Dot pris;en forbruger- og designpris med fokus på produkters brugeroplevelse og æstetik.


Siden 1954 har Red Dot været en global målestok for design og innovation med fokus på brugeroplevelser og æstetik for en bred vifte af forbrugerprodukter. I år har en jury bestående af designeksperter fra hele verden bedømt 4.928 indsendte produkter fra 1.994 virksomheder fra 56 lande.

Coloplasts bidrag i 2015, det kompakte kateter til kvinder SpeediCath Compact Eve er blevet målt op imod innovative design fra andre industrier og blevet tildelt en Red Dot pris for enestående globalt design i 2015.

Coloplast lancerede SpeediCath Compact Eve i 2014, og det er siden blevet lanceret i en række europæiske lande. Det er et diskret kateter til kvinder som kombinerer funktionalitet med et æstetisk design, som er inspireret af livstilprodukter som eksempelvis kosmetik. 

Succesfuld integration af design og funktionalitet
“Vi er meget stolte og glade for at have vundet en Red Dot pris. Vi ser det som en anerkendelse af vores design DNA og måden vi er lykkedes med at integrere design og funktionalitet i et kateter, som bidrager til at bekæmpe stigma i kvinders hverdag”, siger Oliver Johansen, Senior Vice President i Coloplasts globale forskning og udviklingsafdeling.  

“For os handler det om at skabe løsninger og produkter, der har værdi for rigtige mennesker”. Oliver Johansen fortsætter. “Design, og måden et produkt føles og ser ud, er parametre som er indarbejdet helt fra begyndelsen, når vi udvikler nye produkter. Det gør os i stand til at skabe en hel og genkendelig Coloplast oplevelse i hvert af vores produkter.  Og anerkendelsen vi får fra brugerne af vores produkter og via priser som Red Dot fortæller os, at vi gør noget rigtigt”.

29. juni i år modtager Marc Brøndum, chef for design i Coloplast og designholdet bag SpeediCath Compact Eve, Red Dot prisen i Essen til den årlige Red Dot Galla og prisoverrækkelse. 

 

Kontakt

Simon Mehl Augustesen
Pressechef
Tlf: +45 49113488
dksia@coloplast.com
 

 


Attachments

Coloplast vinder Red Dot pris.pdf