Investeringsforeningen Sydinvest, offentliggørelse af ajourført prospekt.


Selskabsmeddelelse 28/2015

De væsentligste ændringer i vedlagte prospekt er:

Projektet er ajourført med tal fra den offentliggjorte årsrapport for 2014.

"KL" indgår i alle afdelingernes navne i overensstemmelse med de senest godkendte vedtægter. "KL" betyder, at bestyrelsen har mulighed for at etablere andelsklasser i afdelingerne.

De nuværende afdelinger Dannebrog KL, International KL, HøjreLande KL og HøjrenteLande Lokal Valuta KL er noteret på Nasdaq Copenhagen. Afdelingerne fortsætter som noteret på Nasdaq Copenhagen med samme ISIN i nyoprettede DKK-andelsklasser med navnene Dannebrog A DKK, International A DKK, HøjreLande A DKK og HøjreLande Lokal Valuta A DKK.

Generelt er prospektet tilpasset, så der tages højde for de etablerede andelsklasser.

Beskrivelsen af den typiske investor er præciseret for de enkelte afdelinger.

Afdelingerne Mellemlange Obligationer KL og Mellemlange Obligationer AKK KL indgår i foreningens fælles prospekt. Ved etableringen af disse afdelinger havde de separate prospekter. Disse to afdelinger skifter benchmark.

Afdeling Europa skifter navn til Europa Ligevægt & Value i overensstemmelse med de seneste godkendte vedtægter. Navneskiftet understøtter et gennemført skift i investeringsstrategien.

Omkostningsstrukturen i administrationsaftalerne er tilpasset, så omkostningerne fastsættes individuelt på afdelings- og andelsklasseniveau.

Herudover er der foretaget redaktionelle ændringer.

Som en konsekvens af navne- og benchmarkændringerne ovenfor er central investorinformation ajourført for alle foreningens afdelinger og andelsklasser. De ajourførte central investorinformation’er kan ses på foreningens hjemmeside.

 

Venlig hilsen

 

Sydinvest Administration A/S

Tlf. 74 37 33 00

 


Attachments

SI 2015.03.13 Samleprospekt_u.pdf