FINANSSIVALVONTA ON HYVÄKSYNYT YHTIÖN JOUKKOVELKAKIRJALAINAN LISTALLEOTTOESITTEEN


Orava Asuntorahasto Oyj                                                                                             

Pörssitiedote 1.4.2015 klo 16.45

 

FINANSSIVALVONTA ON HYVÄKSYNYT YHTIÖN JOUKKOVELKAKIRJALAINAN LISTALLEOTTOESITTEEN

 

Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi, suoraan tai välillisesti, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Singaporessa, Hongkongissa, Etelä-Afrikassa tai Japanissa tai missään muussa valtiossa, jossa levittäminen tai julkistaminen olisi lainvastaista.

 

Orava Asuntorahasto Oyj tiedotti 26.03.2015 päätöksestään laskea liikkeeseen 20 miljoonan euron suuruisen joukkovelkakirjalainan. Laina erääntyy 1.4.2020, ja sille maksetaan kiinteää 4,25 prosentin vuotuista korkoa.

Finanssivalvonta on tänään hyväksynyt yhtiön laatiman joukkovelkakirjalainaa koskevan listalleottoesitteen. Listalleottoesite on saatavilla englanninkielisenä yhtiön verkkosivustolta osoitteesta www.oravaasuntorahasto.fi/talousinformaatio.

Yhtiö on jättänyt listalleottohakemuksen NASDAQ OMX Helsinki Oy:lle joukkovelkakirjalainan ottamiseksi kaupankäynnin kohteeksi sen ylläpitämälle säännellylle markkinalle. Kaupankäynti joukkovelkakirjalainalla alkaa 2.4.2015.

Danske Bank Oyj toimi liikkeeseenlaskun pääjärjestäjänä. Järjestelyn oikeudellisena neuvonantajana toimi Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy.

 

Orava Asuntorahasto Oyj

 

Pekka Peiponen

Toimitusjohtaja

 

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Pekka Peiponen, puhelin 010 420 3104

Talous- ja hallintojohtaja Veli Matti Salmenkylä, puhelin 010 420 3102

 

http://www.oravaasuntorahasto.fi/

 

Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi, suoraan tai välillisesti, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Japanissa, Australiassa, Singaporessa, Hongkongissa tai missään muussa valtiossa, jossa levittäminen tai julkistaminen olisi lainvastaista. Suomen ulkopuolella asuvat henkilöt saavat ottaa tämän tiedotteen vastaan ainoastaan soveltuvien poikkeussäännösten tai rajoitusten puitteissa.

 

Tämä tiedote ei muodosta tarjousta myydä tai tarjouspyyntöä ostaa joukkovelkakirjalainoja. Erityisesti tämä tiedote ei muodosta tarjousta myydä tai tarjouspyyntöä ostaa arvopapereita Yhdysvalloissa. Tiedotteessa mainittuja joukkovelkakirjalainoja ei ole rekisteröity eikä tulla rekisteröimään Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperilain (muutoksineen) mukaisesti, eikä niitä saa tarjota tai myydä Yhdysvalloissa, ellei niitä ei ole rekisteröity tai rekisteröintivelvollisuudesta ole soveltuvaa poikkeusta.