INVISIOs årsredovisning 2014 publicerad


INVISIO (IVSO) har i dag publicerat årsredovisningen för 2014. INVISIO redovisar kraftig tillväxt och helårsvinst för 2014.

Ett flertal stora orders från bland annat amerikansk militär och flera NATO-länder har bidragit till den kraftiga tillväxten.

”Vi kan för helåret redovisa en omsättning på 201,6 Mkr och ett rörelseresultat på 34,7 Mkr. Det är en omsättningsökning på 116,3 Mkr (136 procent) jämfört med 2013 och en resultatförbättring på 45,2 Mkr”, säger Lars Højgård Hansen i en kommentar.

 

Årsredovisningen går att ladda ned i sin helhet på www.invisio.com.

 

För ytterligare information om INVISIO, besök www.invisio.com

För ytterligare information, kontakta:
Lars Højgård Hansen, vd för INVISIO Communications
Mobil: + 45 53 72 77 22
E-mail:
lhh@invisio.com

 

  

 

Om INVISIO Communications AB

INVISIO Communications AB är ett publikt företag noterat på NASDAQ OMX First North Premier Segment (IVSO), en alternativ aktiemarknad på NASDAQ OMX Stockholm. INVISIO är specialiserat inom röstkommunikation under svåra förhållanden. Företaget utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer kommunikationslösningar som avancerade headset, kontrollenheter och kringutrustning för användning med tvåvägsradio, framförallt av professionella användare som ofta verkar i krävande miljöer. Kunderna finns bland annat inom militär och militära specialstyrkor, polis och insatsstyrkor, räddningstjänst, säkerhetsbranschen och industrier världen över. Mer information finns på företagets hemsida www.invisio.com. Mangold Fondkommission AB är certifierad rådgivare för INVISIO Communications AB.


Attachments

INVISIO Communications Årsredovisning 2014.pdf