CellaVision publicerar årsredovisningen för 2014


2015-04-10
Swedish

CellaVision meddelar idag att årsredovisningen för 2014 finns tillgänglig på bolagets hemsida www.cellavision.se samt kan läsas via länken nedan.

Den tryckta årsredovisningen kommer att distribueras per post under vecka 16 till de aktieägare som tillkommit under sista kvartalet samt till övriga aktieägare som begärt detta. 


För ytterligare information vänligen kontakta:

Zlatko Rihter, VD, CellaVision AB

Telefon: +46 733 62 11 06 | E-mail: zlatko.rihter@cellavision.com

Om CellaVision
CellaVision är ett innovativt, globalt medicinteknikföretag som utvecklar och säljer ledande system för rutinanalys av blod och andra kroppsvätskor inom sjukvården. Analyserna utgör ofta viktigt underlag för snabba och korrekta sjukdomsdiagnoser, t ex vid infektioner och allvarliga cancersjukdomar. CellaVisions produkter rationaliserar manuellt laboratoriearbete, säkrar och stödjer effektiva arbetsflöden och kompetensutveckling inom och mellan sjukhus. Spetskompetens finns inom bildanalys, artificiell intelligens och automatiserad mikroskopering.  I de flesta länder sker försäljning via globala partners. Direktförsäljning sker i Norden och via dotterbolag i USA, Kanada och Japan. 2014 var omsättningen 217 Mkr och försäljningen fortsätter att öka med målet om minst 15 % årligen över en konjunktur cykel. CellaVision har säte i Lund. Aktien är noterad på Nasdaq, OMX Stockholm, Small Cap. Läs mer på www.cellavision.se.


Attachments

CellaVisions Årsredovisning 2014