Præmie på 0,5% ved tidlig anmodning om konvertering af konvertibel obligation


FirstFarms tilbyder ejere af konvertible obligationer, der inden den 15. maj 2015 vælger at give meddelelse om konvertering af obligationen til aktier, en konverteringspræmie på 0,5 % af hovedstolen.

FirstFarms har reserveret likvide rammer på op til 50 mio. kr. til obligationsejere, som ikke ønsker at konvertere.  Selskabet ønsker fortsat at forbedre resultaterne via udvidelse af aktiviteterne og dermed øge mulighederne for afkast til aktionærerne. Med henblik på at kunne bedømme i hvilket omfang FirstFarms kan benytte de frie rammer til nye projekter, ønsker selskabet via tilbuddet en afklaring af, hvor stor en del af obligationsejerne, der allerede nu ønsker at beslutte sig for at konvertere.

Såfremt denne aktuelle mulighed ikke ønskes benyttet, vil obligationen stadig kunne konverteres i henhold til fristen i december 2015; alternativt blot udløbe ordinært i marts 2016.

FirstFarms udsender brev til de enkelte obligationsejere vedr. tilbuddet.

  

Billund, d. 13. april 2015

 

FirstFarms A/S

 

For yderligere information:

Se venligst vores hjemmeside www.firstfarms.dk eller kontakt adm. direktør Anders H. Nørgaard på telefon +45 75 86 87 87.

 


Attachments

Konvertibel obligation-præmie (DK)