Savo-Solar Oy:n A-sarjan osakkeet on hyväksytty kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq First North Finlandiin


Savo-Solar Oy
Yhtiötiedote                                 22.4.2015 klo 12 (EET)

Savo-Solar Oy:n A-sarjan osakkeet on hyväksytty kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq First North Finlandiin

NASDAQ OMX Helsinki Oy on 22.4.2015 hyväksynyt Savo-Solarin listalleottohakemuksen yhtiön A-sarjan osakkeiden listaamiseksi Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle. Kaupankäynti yhtiön osakkeilla alkaa 24.4.2015 kaupankäyntitunnuksella SAVOH.

Savo-Solarin yhtiöesite on liitetty tähän yhtiötiedotteeseen ja on saatavilla yhtiön sivustolla www.savosolar.fi kohdassa "Investor Relations".

SAVO-SOLAR OY

Lisätietoa:

Savo-Solar Oy
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.fi

Ingrid Östhols, viestintä
Puh: +46 721 810 867
Sähköposti: ingrid.osthols@savosolar.se

Hyväksytty neuvonantaja
Mangold Fondkommission AB
Puh: +46 (8) 5030 1550
Sähköposti: info@mangold.se

Liite: yhtiöesite

Savo-Solar lyhyesti

Savo-Solar toimittaa aurinkolämpöjärjestelmiä rakennusten, teollisten prosessien ja lämpimän käyttöveden lämmittämiseen. Savo-Solarin järjestelmät perustuvat maailman todennetusti tehokkaimpaan 2 m2:n keräimeen, jonka MPE-absorbereille on haettu useita patentteja. Absorberit on pinnoitettu selektiivisellä nano-optisella pinnoitteella. Savo-Solar on tietojensa mukaan ainoa yritys, joka pystyy pinnoittamaan valmiita, kokonaisia absorbereita. Yhtiö keskittyy laajamittaisiin teollisiin sovelluksiin kuten kaukolämpöön, teollisuuden prosessilämpöön ja isojen kerrostalojen energiaremontteihin. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan vuodesta 2011 lähtien yli 17 maahan neljällä mantereella. Savo-Solarin A-sarjan osake on noteerattu Nasdaq First North Sweden - markkinapaikalla huhtikuusta 2015 lähtien kaupankäyntitunnuksella SAVOS. www.savosolar.fi.


Attachments

Yhtiöesite