Periodemeddelelse, 1. kvartal 2015.


NASDAQ OMX                                                                                                              

 

Silkeborg, den 6. maj 2015
Fondsbørsmeddelelse nr. 8 / 2014                                                                                                  


Vedr.:           Periodemeddelelse for perioden 1. januar – 31. marts 2015.

Silkeborg IF Invest A/S skal herved i overensstemmelse med reglerne for børsnoterede selskaber aflægge periodemeddelelse for perioden 1. januar – 31. marts 2015.

Selskabets aktiviteter er hhv. fodboldaktivitet og ejendomsudvikling. Udviklingen indenfor de enkelte segmenter er beskrevet i det følgende.

  • Fodboldaktiviteter
    I tæt samspil med klubbens nye sportslige ledelse har selskabet igangsat implementeringen af den nye Vision2018. Således er bredden i truppen reduceret idet hhv. Sune Kiilerich og Bjarni Vidarsson har fået deres kontrakter ophævet medens Jesper Mikkelsen efter eget ønske har indstillet sin aktive karriere og i stedet er indtrådt i staben af ungdomstrænere i klubben.

    Holdet, i ALKA Superligaen, har i perioden under ledelse af holdets nye cheftræner leveret en række fornuftige præstationer (9 point i 10 kampe mod efterårets 4 point i 17 kampe), uagtet at det må konstateres, at en nedrykning fra ALKA Superligaen er overvejende sandsynlig. Aktuelt er holdet fortsat placeret på en 12 plads (27 kampe af 33 kampe er spillet) med blot 13 point.
  • Ejendomsaktiviteter
    Helt overordnet set følger udviklingen i selskabets investeringsejendomme selskabets forventninger i indeværende periode. Det noteres med tilfredshed, at Papirfabrik komplekset, som udgør ca. 94% af selskabets balance, fortsat udvikler sig positivt og som planlagt, om end selskabet fortsat må konstatere en uændret tomgang (niv. 9,2%) i forhold til 31. december 2014.  Det er uændret selskabets strategi dels at opretholde et højt vedligeholdelses- og serviceniveau, dels at sikre velfunderede lejere og dels opnå en relativ lang uopsigelighed i lejekontrakterne, således selskabet fortsat kan underbygge en stor grad af sikkerhed i et konkurrencepræget marked, og fremadrettet fortsat vil medvirke til en positiv og forbedret ejendomsdrift.  

    Ved periodens start overtog selskabet 2.800 m2 bygning, idet den præmierede bygning ”Performers House”, beliggende Papirfabrikken 76, tegnet af Schmidt Hammer Larsen Architects, i efteråret 2014 blev erhvervet til overtagelse den 1. januar 2015. Selskabets ledelse har i perioden vurderet på en række forskellige fremtidige anvendelsesmuligheder for bygningen. Der henvises til særskilt fondsbørsmeddelelse nr. 4 / 2015 herom.

Det økonomiske resultat for perioden fra den 1. januar til den 31. marts svarer til selskabets forventninger for perioden.
  

Begivenheder efter periodemeddelelsens udløb
Dansk Boldspil-Union (DBU) har meddelt selskabet, at klubbens klassificering indenfor talentudvikling i den kommende sæson uændret er A-licens (højest mulige klassificering), hvilket naturligvis er meget tilfredsstillende.

Selskabets ledelse har siden overtagelsen af den ovenfor nævnte præmierede bygning vurderet på en række forskellige fremtidige anvendelsesmuligheder for bygningen, og det er nu besluttet at bygningen indrettes til 18 eksklusive
ejerboliger. Med baggrund heri, har selskabet besluttet at sælge bygningen, inkl. boligprojektet, til HM Gruppen Silkeborg A/S og PLH Ejendomme ApS. Salgssummen er aftalt til 21,5 mio. kr. og overtagelsen er aftalt til den 1. juni 2015. Der henvises til fondsbørsmeddelelse nr. 4 / 2015.

Der er efter periodemeddelelsens udløb herudover ikke indtrådt væsentlige forretningsmæssige begivenheder.
 

Resultatforventninger 2015
Selskabets resultatforventning udtrykkes uændret, jf. fondsbørsmeddelelse nr. 4 /2015, som et resultat før evt. dagsværdiregulering af investeringsejendomme og før skat på 2-6 mio.kr.

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til adm. direktør Kent Madsen på telefon 2146 7355.


Med venlig hilsen
Silkeborg IF Invest A/S 

Kent Madsen                 Claus Christensen
Adm. direktør                Økonomidirektør


Attachments

8. periodemeddelelse - 1 kvt (20150506).pdf