OÜ Finora Capital võlakirjade täiendavast kauplemisele võtmisest

Tallinn, Eesti, 2015-05-11 15:40 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

Vastavalt NASDAQ OMX Tallinna börsi juhatuse 11. mai 2015. a otsusele võetakse OÜ Finora Capital 185 täiendavalt emiteeritud võlakirja kauplemisele Balti alternatiivturul First North (mitmepoolne kauplemissüsteem).

Täiendavalt emiteeritud võlakirjad kanti investorite väärtpaberikontodele Eesti Väärtpaberite Keskregistris 8. mail 2015. a.

Eeltoodust tulenevalt on 185 (nimiväärtusega 1 000 EUR) OÜ Finora Capital võlakirja täiendavalt kauplemisele võetud Nasdaq Balti alternatiivturul First North alates 12. maist 2015. a. Seega kaubeldakse alates teisipäevast, 12. maist nimetuse FNRB097518A all kokku 845 OÜ Finora Capital võlakirjaga (ISIN: EE3300110659).

Nasdaq Baltic
Issuer Services
www.nasdaqbaltic.com

Nasdaq Balti koondnimetus hõlmab NASDAQ OMX kontserni kuuluvaid börse, reguleeritud turge ja alternatiivturge First North, mida korraldavad Nasdaq'i turukorraldajad Balti riikides, st NASDAQ OMX Tallinn AS, NASDAQ OMX Riga AS ja AB NASDAQ OMX Vilnius.