Investor service meddelelse nr. 2/2015

 

Til: NASDAQ OMX København                                     Hørsholm, den 12 maj 2015

 

Veloxis Pharmaceuticals A/S er vært for en telekonference i forbindelse med offentliggørelsen af kvartalsrapporten for 1. kvartal 2015 – resultater fra 1. januar til 31. marts 2015

 

Veloxis Pharmaceuticals A/S (OMX: VELO) offentliggør onsdag den 20 maj 2015 efter kl. 17.00 kvartalsrapporten for 1. kvartal 2015. I forbindelse med rapporten er Veloxis’ ledelse vært for en telekonference torsdag den 21 maj 2015 kl. 15:00 dansk tid, svarende til kl. 14:00 GMT (London), kl. 9:00 AM ET (New York)

 

For at få adgang til den direkte telekonference anvendes et af følgende numre:

+45 32 71 16 60 (Danmark)

+44 (0) 20 3427 1913 (UK)

+1 212 444 0896 (USA)

Adgangskode 7709988

 

Derefter vil en lydoptagelse være tilgængelig på Veloxis’ hjemmeside http://www.veloxis.com.

  

Kontakt venligst nedenstående for yderligere information:

 

John D. Weinberg                               Johnny Stilou

EVP, Chief Operating Officer                EVP, Chief Financial Officer

Telefon: +1 908 304 3389           Telefon: +45 30 53 33 64

Email: jdw@veloxis.com                      Email: jst@veloxis.com

 

Veloxis Pharmaceuticals A/S (VELO)

Veloxis Pharmaceuticals A/S – Veloxis - er et specialiseret farmaceutisk selskab med hovedkontor i Hørsholm og med kontor i New Jersey, U.S.A. Veloxis' unikke, patentbeskyttede teknologi­platform, MeltDose®, er designet til at forbedre optagelse og biotilgængelighed af udvalgte lægemidler til peroral  administration. Veloxis er noteret på NASDAQ OMX Copenhagen under handelssymbolet OMX: VELO.

Se venligst www.veloxis.com for yderligere information.