STYLEPIT A/S - Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Selskabsmeddelelse nr. 9 / 2015


Bestyrelsen i STYLEPIT A/S, CVR-nr. 27 43 99 77, (”Selskabet”) indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 23. juni 2015, kl. 10:00 på Selskabets adresse, Laplandsgade 4 A, 2300 København S, med følgende dagsorden og fuldstændige forslag:

1. Forslag om valg til bestyrelsen

Bestyrelsen foreslår, at der foretages valg til bestyrelsen. Forslag til bestyrelsesmedlemmer samt CV oplysninger vil i videst mulig omfang senest 3 uger før generalforsamlingen blive gjort tilgængelig på Selskabets hjemmeside www.stylepit.com.

2. Eventuelt

---

Adgang til oplysninger

Denne indkaldelse til generalforsamling med dagsorden og fuldstændige forslag sker på Selskabets hjemmeside www.stylepit.com og i øvrigt pr. e-mail til hver navnenoteret aktionær, som har fremsat begæring derom.

På Selskabets hjemmeside www.stylepit.com findes desuden oplysninger om generalforsamlingen, selskabskapitalens størrelse, det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, samt fuldmagts- og stemmeblanket til brug for generalforsamlingen.

Adgangskort og fuldmagt

I henhold til vedtægternes pkt. 7.1 fastlægges en aktionærs ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen, som er 1 uge før datoen for generalforsamlingens afholdelse, dvs. tirsdag den 16. juni 2015. Adgang til generalforsamlingen kræver tillige, at aktionæren har løst adgangskort for sig selv (eller en fuldmægtig) og eventuel medfølgende rådgiver.

Adgangskort kan rekvireres via aktionærportalen på Selskabets hjemmeside www.stylepit.com eller ved henvendelse til Computershare A/S, Kongevejen 418, 2840 Holte, pr. mail til gf@computershare.dk eller pr. fax på 45 46 09 98, i begge tilfælde senest fredag den 23. juni 2015, kl. 10.00.

De aktier, den enkelte aktionær besidder, opgøres på registreringsdatoen på grundlag af oplysningerne om aktionærens aktiebesiddelse i Selskabets ejerbog samt meddelelser om ejerforhold, som Selskabet forinden har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen, men som endnu ikke er indført i denne.

Aktionærer, der ikke forventer at kunne være til stede på generalforsamlingen, kan afgive fuldmagt til bestyrelsen eller til en af aktionæren udpeget person, der deltager på generalforsamlingen.

Aktionærer, der ønsker at møde ved fuldmagt kan gøre dette via aktionærportalen eller ved anvendelse af de relevante blanketter, der er tilgængelige på Selskabets hjemmeside www.stylepit.com.

Aktionærer kan på fuldmagtsblanketten vælge at:

-       give fuldmagt til navngiven tredjemand.

Fuldmægtigen vil fra Computershare A/S få tilsendt adgangskort, som skal medbringes til generalforsamlingen,

-       give fuldmagt til bestyrelsen,

Såfremt aktionæren vælger at give fuldmagt til bestyrelsen, kan dette ske via aktionærportalen på Selskabets hjemmeside www.stylepit.com eller ved at returnere fuldmagtsblanketten til Computershare A/S, Kongevejen 418, 2840 Holte, pr. e-mail til gf@computershare.dk eller pr. fax på 45 46 09 98, således at blanketten er Computershare A/S i hænde senest fredag den 23. juni 2015, kl. 10:00.

Øvrige oplysninger

Aktionærer kan forud for generalforsamlingen skriftligt stille spørgsmål til dagsordenen eller til dokumenter m.v. til brug for generalforsamlingen. STYLEPIT A/S’ aktiekapital udgør på indkaldelsestidspunktet DKK 75.694.875. Hvert aktiebeløb på DKK 0,25 giver 1 stemme på generalforsamlingen.

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til direktør Marc Jeilman på mobil nr. +45 20 35 25 80 eller til bestyrelsesmedlem Christian Bjerre Kusk på mobil nr. +45 28 56 37 52.

Med venlig hilsen

STYLEPIT A/S


Attachments

Meddelelse nr  9_2015_STYLEPIT.pdf