Iværksættelse af aktietilbagekøbsprogram


Bestyrelsen for Strategic Investments A/S (Strategic Investments) har på et møde d.d. besluttet at iværksætte et aktietilbagekøbsprogram. Programmet omfatter aktier for en maksimal værdi af 5,0 mio. kroner i overensstemmelse med generalfor­samlings­bemyndigelse af d. 30. april 2015 (vedtægternes §13.1) til køb af egne aktier.

 

Strategic Investments A/S besidder ikke egne aktier.

Aktietilbagekøbet løber i perioden fra og med d. 8. juni 2015 til og med d. 30. november 2015. I denne periode vil Strategic Investments købe op til maksimal værdi af 5,0 mio. kroner i et aktietilbagekøbsprogram efter bestemmelserne i EUs forordning nr. 2273/2003 af 22. december 2003, den såkaldte ”Safe Harbour” metode, som værner børsnoterede selskabers bestyrelse og direktion imod overtrædelse af insiderlovgivningen i forbindelse med aktietilbagekøb.

Betingelser for tilbagekøbsprogrammet

  • Formålet med aktietilbagekøbet er tilpasning af selskabets kapitalstruktur.

 

  • Strategic Investments skal antage en finansiel rådgiver, som uafhængigt af og uden indflydelse fra Strategic Investments træffer sine handelsbeslutninger og eksekverer aktietilbagekøbet inden for de offentliggjorte rammer. Strategic Investments udpeger ABG Sundal Collier som finansiel rådgiver og lead manager for aktietilbagekøbet.

 

  • Det maksimale vederlag, Strategic Investments kan betale for aktier opkøbt under programmet, er 5 mio. kroner, dog kan der maksimalt købes 7 mio. stk. aktier.

 

  • Tilbagekøbet må ikke ske til en aktiekurs, der overstiger den højeste af (i) aktiekursen på den senest uafhængige handel og (ii) den højeste foreliggende uafhængige tilbudskurs på NASDAQ OMX Copenhagen på handelstidspunktet.

 

  • Som følge af den lave likviditet i selskabets aktier, har bestyrelsen i overensstemmelse med Safe Harbour forordningen besluttet at afvige grænsen om, at der ikke på en enkelt dag må købes mere end 25 % af den gennemsnitlige daglige volumen af selskabets aktier, der er blevet handlet på NASDAQ OMX Copenhagen de foregående 20 handelsdage. Der vil således maksimalt på hver børsdag blive købt aktier i selskabet svarende til 50 % af den gennemsnitlige daglige volumen af selskabets aktier, der er blevet handlet de foregående 20 handelsdage.

 

  • Strategic Investments vil ugentligt offentliggøre en separat meddelelse til NASDAQ OMX Copenhagen og annoncere antallet af tilbagekøbte aktier og deres værdi.

 

Eventuelle spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til selskabets admini­stre­rende direktør Kim Mikkelsen på telefon +45 38 40 15 51.

 

Med venlig hilsen

Strategic Investments A/S

 

 

Bestyrelsen


Attachments

SI_12_2015_Safe_Harbour.pdf