Caverion sähköistää ULTIMES Business Gardenin Helsingissä


Helsinki, 2015-05-27 14:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

CAVERION SUOMI              LEHDISTÖTIEDOTE                27.5.2015 KLO 15.00

Caverion sähköistää ULTIMES Business Gardenin Helsingissä

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen rakennusliike Peab Oy:n kanssa Helsinkiin Vihdintien varrelle rakennettavan ULTIMES Business Gardenin sähköistyksestä. Caverion vastaa projektin toteutuksesta ja sopimuksen arvo on noin 2 miljoonaa euroa. Kohde valmistuu keväällä 2016.  

ULTIMES Business Garden käsittää noin 10 000 m² laajuiset toimisto- ja liiketilat, jotka on suunniteltu täyttämään LEED-luokituksen vaatimukset. Pohjaratkaisun ja tekniikan suunnittelussa on otettu huomioon muuntojoustavuus ja tilojen käyttäjien mahdollisten liiketoiminnan muutosten vaikutukset tilojen käyttöön. Kiinteistössä on lisäksi pysäköintitilat.

ULTIMES Business Garden on neljäs Peab Invest Oy:n Business Garden –konseptilla toteutettava toimisto- ja liiketilakohde.

  

Lisätiedot:

Caverion Suomi, Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.fi

 

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. Palveluitamme käytetään muun muassa toimistoissa ja liikekiinteistöissä, asunnoissa, julkisissa rakennuksissa, infrastruktuurissa sekä teollisuuslaitoksissa. Tavoitteenamme on olla edistyksellisten ja kestävien elinkaariratkaisujen johtavia tarjoajia Euroopassa. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan. Vuoden 2014 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa yhteensä noin 17 000 työntekijää. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi