STYLEPIT A/S - Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling (udvidet)

Selskabsmeddelelse nr. 10 / 2015


Bestyrelsen i STYLEPIT A/S, CVR-nr. 27 43 99 77, (”selskabet”) indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 23. juni 2015, kl. 10:00 på selskabets adresse, Laplandsgade 4a, 2300 København S, med følgende dagsorden og fuldstændige forslag. Denne indkaldelse supplerer og erstatter den tidligere udsendte indkaldelse.

1. Forslag om kapitalnedsættelse og ændring af stykstørrelse

Bestyrelsen foreslår, at selskabets aktiekapital nedsættes til dækning af underskud samt henlæggelse til en særlig reserve. Kapitalnedsættelsen gennemføres til kurs pari.

Der er fremsat forslag fra bestyrelsen om nedsættelse af selskabets selskabskapital fra nominelt DKK 75.694.875 med nominelt DKK 45.416.925 til nominelt DKK 30.277.950 til kurs pari til dækning af underskud samt henlæggelse til en særlig reserve som følger.

Den del af nedsættelsesbeløbet, der anvendes til dækning af underskud og dermed udligner det overførte negative resultat, udgør DKK 44.094.875, mens det beløb, der henlægges til en særlig reserve, udgør DKK 1.322.050. Det samlede nedsættelsesbeløb udgør dermed DKK 45.416.925.

Nedsættelsen gennemføres således, at samtlige aktier reduceres forholdsmæssigt. Der gennemføres således i forbindelse med den endelige gennemførelse af kapitalnedsættelsen en nedsættelse af samtlige aktiers nominelle stykstørrelse fra DKK 0,25 til DKK 0,10.

Da en del af kapitalnedsættelsen sker til henlæggelse til en særlig reserve, vil selskabets kreditorer blive opfordret til inden for en frist på 4 uger at anmelde deres krav til selskabet. Opfordring hertil vil blive offentliggjort i Erhvervsstyrelsens it-system. Den særlige reserve skal være frie reserver.

Vedtagelsen af forslaget vil betyde, at alle henvisninger i vedtægterne til aktiernes nominelle værdi på DKK 0,25 ændres til en henvisning til aktiernes nominelle værdi på DKK 0,10 samt en forholdsmæssig beløbsmæssig reduktion af bemyndigelserne i vedtægterne.

Det er således foreslået at ændre følgende bestemmelser i vedtægterne

Pkt. 3.1 foreslås ændret således:

”Selskabets kapital udgør DKK 30.277.950.”

Pkt. 4.1 foreslås ændret således:

”Hver akties pålydende er DKK 0,10.”

Pkt. 5.4, 1. afsnit, 1. punktum, foreslås ændret således:

”Bestyrelsen er i perioden indtil den 30. oktober 2018 bemyndiget til ad en eller flere gange at udstede warrants med ret til at tegne op til nominelt DKK 8.000.000 aktier i Selskabet.”

Pkt. 5.4, 2. afsnit, 1. punktum, foreslås ændret således:

”Bestyrelsen er i samme periode endvidere bemyndiget til ad en eller flere gange at forhøje Selskabets aktiekapital med op til nominelt DKK 8.000.000 aktier ved kontant indbetaling i forbindelse med udnyttelse af warrants eller et sådant beløb som måtte følge af en eventuel regulering af antallet af warrants ved ændringer i Selskabets kapitalforhold. Kapitalforhøjelsen skal indbetales fuldt ud.”

Pkt. 7.2 foreslås ændret således:

”På generalforsamlingen giver hvert aktiebeløb på DKK 0,10 én stemme.”

Forslag til øvrige vedtægtsændringer fremsættes under dagsordenens pkt. 2 – 3.

2. Forslag om sletning af vedtægtsbestemmelser

Bestyrelsen foreslår, at følgende bestemmelser i selskabets vedtægter slettes, idet disse ikke længere vurderes at være relevante:

Pkt. 5.1

Bilag 5.1

Pkt. 5.2

Pkt. 5.5

Pkt. 5.5(a) – 5.5(e)

Pkt. 5.7

Som led i forslaget foreslås nummereringen i vedtægternes pkt. 5 ajourført som følger:

Pkt. 5.3 bliver pkt. 5.1

Pkt. 5.4 bliver pkt. 5.2

Pkt. 5.6 bliver pkt. 5.3

3. Forslag om bemyndigelse til bestyrelsen til kapitalforhøjelse med fortegningsret

Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsen bemyndiges til i perioden frem til 1. juli 2016, ad en eller flere gange med fortegningsret for selskabets aktionærer at forhøje selskabets aktiekapital med højst nominelt DKK 50.000.000 på de vilkår, der fremgår af forslaget til vedtægtsbestemmelse nedenfor.

Det foreslås i den forbindelse at indsætte følgende som nyt pkt. 5.4 i selskabets vedtægter:

”5.4 Bestyrelsen er bemyndiget til i perioden indtil den 1. juli 2016, ad én eller flere gange, at forhøje selskabets aktiekapital med højst i alt nominelt DKK 50.000.000, svarende til 500.000.000 aktier à DKK 0,10. Forhøjelsen af aktiekapitalen skal ske ved kontant indbetaling og kapitalforhøjelsen skal indbetales fuld ud. De nye aktier skal udstedes til en kurs, der fastsættes af bestyrelsen, og bestyrelsen kan beslutte, at udstedelsen skal ske til favørkurs. De hidtidige aktionærer skal have fortegningsret til aktier, der udstedes ved udnyttelse af denne bemyndigelse.

Aktier udstedt i henhold til denne bemyndigelse skal være omsætningspapirer, skal lyde på navn og noteres på navn i selskabets ejerbog. Der gælder ingen indskrænkninger i aktiernes omsættelighed, og ingen aktionærer er forpligtet til at lade aktier indløse helt eller delvist. Aktierne skal have de samme rettigheder som den eksisterende aktiekapital. Aktierne skal give aktionæren ret til udbytte og andre rettigheder i selskabet fra tidspunktet for registrering i Erhvervsstyrelsen.”

4. Bemyndigelse til erhvervelse af egne aktier

Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsen bemyndiges til i perioden frem til 30. april 2020 at lade selskabet erhverve egne aktier i et omfang svarende til indtil 10 % af selskabets aktiekapital, således at købsprisen ikke må afvige mere end 10 % fra den på erhvervelsestidspunktet noterede kurs på NASDAQ OMX Copenhagen A/S.

5. Forslag om valg til bestyrelsen

Bestyrelsen foreslår, at der foretages valg til bestyrelsen. Bestyrelsens forslag til nye bestyrelsesmedlemmer samt CV oplysninger vil i videst muligt omfang snarest muligt før generalforsamlingen blive gjort tilgængelige på selskabets hjemmeside www.stylepit.com

6. Forslag om bemyndigelse til dirigenten

Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingens dirigent (med substitutionsret) bemyndiges til at foretage anmeldelse af det vedtagne til Erhvervsstyrelsen, herunder at foretage sådanne ændringer i og tilføjelser til det på generalforsamlingen vedtagne og i anmeldelsen til Erhvervsstyrelsen, som måtte blive krævet af Erhvervsstyrelsen i forbindelse med registrering af det vedtagne.

7. Eventuelt

---

Adgang til oplysninger

Denne indkaldelse til generalforsamling med dagsorden og fuldstændige forslag sker på Selskabets hjemmeside www.stylepit.com og i øvrigt pr. e-mail til hver navnenoteret aktionær, som har fremsat begæring derom.

På selskabets hjemmeside www.stylepit.com findes desuden oplysninger om generalforsamlingen, selskabskapitalens størrelse, det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, samt fuldmagts- og stemmeblanket til brug for generalforsamlingen.

På selskabets hjemmeside www.stylepit.com vil der senest 3 uger før generalforsamlingen blive gjort følgende tilgængeligt (dvs. fra i dag): (i) selskabets seneste årsrapport, (ii) en beretning fra selskabets bestyrelse, hvori der i den udstrækning, det ikke på grund af særlige omstændigheder kan skade selskabet, oplyses om begivenheder af væsentlig betydning for selskabets stilling, som er indtruffet efter aflæggelse af årsrapporten og (iii) en erklæring fra selskabets revisor om bestyrelsens beretning.

Adgangskort og fuldmagt

I henhold til vedtægternes pkt. 7.1 fastlægges en aktionærs ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen, som er 1 uge før datoen for generalforsamlingens afholdelse, dvs. tirsdag den 16. juni 2015. Adgang til generalforsamlingen kræver tillige, at aktionæren har løst adgangskort for sig selv (eller en fuldmægtig) og eventuel medfølgende rådgiver.

Adgangskort kan rekvireres via aktionærportalen på Selskabets hjemmeside www.stylepit.com eller ved henvendelse til Computershare A/S, Kongevejen 418, 2840 Holte, pr. mail til gf@computershare.dk eller pr. fax på 45 46 09 98, i begge tilfælde senest tirsdag den 23. juni 2015, kl. 10.00.

De aktier, den enkelte aktionær besidder, opgøres på registreringsdatoen på grundlag af oplysningerne om aktionærens aktiebesiddelse i Selskabets ejerbog samt meddelelser om ejerforhold, som Selskabet forinden har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen, men som endnu ikke er indført i denne.

Aktionærer, der ikke forventer at kunne være til stede på generalforsamlingen, kan afgive fuldmagt til bestyrelsen eller til en af aktionæren udpeget person, der deltager på generalforsamlingen.

Aktionærer, der ønsker at møde ved fuldmagt kan gøre dette via aktionærportalen eller ved anvendelse af de relevante blanketter, der er tilgængelige på Selskabets hjemmeside www.stylepit.com. 

Aktionærer kan på fuldmagtsblanketten vælge at:

- give fuldmagt til navngiven tredjemand. 

Fuldmægtigen vil fra Computershare A/S få tilsendt adgangskort, som skal medbringes til generalforsamlingen,

- give fuldmagt til bestyrelsen,

Såfremt aktionæren vælger at give fuldmagt til bestyrelsen, kan dette ske via aktionærportalen på Selskabets hjemmeside www.stylepit.com eller ved at returnere fuldmagtsblanketten til Computershare A/S, Kongevejen 418, 2840 Holte, pr. e-mail til gf@computershare.dk eller pr. fax på 45 46 09 98, således at blanketten er Computershare A/S i hænde senest tirsdag den 23. juni 2015, kl. 10:00.

Øvrige oplysninger

Aktionærer kan forud for generalforsamlingen skriftligt stille spørgsmål til dagsordenen eller til dokumenter m.v. til brug for generalforsamlingen. STYLEPIT A/S’ aktiekapital udgør på indkaldelsestidspunktet DKK 75.694.875. Hvert aktiebeløb på DKK 0,25 giver 1 stemme på generalforsamlingen.

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til direktør Marc Jeilman på mobil nr. +45 20 35 25 80 eller til bestyrelsesmedlem Christian Bjerre Kusk på mobil nr. +45 28 56 37 52.

Med venlig hilsen

STYLEPIT A/S 


Attachments

Meddelelse nr  10_2015_STYLEPIT.pdf