Warrantprogram - Veloxis Pharmaceuticals A/S udsteder nye aktier i forbindelse med udnyttelse af warrants


Selskabsmeddelelse nr. 14/2015

 

Til: NASDAQ OMX Copenhagen A/S                                      Hørsholm, den 3. juni 2015

  

Warrantprogram - Veloxis Pharmaceuticals A/S udsteder nye aktier i forbindelse med udnyttelse af warrants

 

Veloxis Pharmaceuticals A/S meddeler hermed, at selskabet har forhøjet sin aktiekapital med kr. 250.000 aktier à kr. 0,10 svarende til nominelt kr. 25.000 som følge af udnyttelsen af warrants af ledelse og tidligere medarbejder, der er tildelt under selskabets warrantprogram.

Som følge af medarbejdernes investering i selskabet vil der være et provenue til Veloxis Pharmaceuticals A/S fra kapitalforhøjelsen på kr. 87.500. Tegningsprisen for de nye aktier er kr. 0,35 pr. aktie à kr. 0,10.

Efter registrering af de nye aktier andrager Veloxis Pharmaceuticals A/S' aktiekapital nominelt kr. 166.334.073 fordelt på aktier à kr. 0,10. De nye aktier børsnoteres hos NASDAQ OMX Copenhagen efter registrering af kapitalforhøjelsen hos Erhvervsstyrelsen.

Hver aktie på nominelt kr. 0,10 giver ret til én stemme på generalforsamlingerne i Veloxis Pharmaceuticals A/S. De nye aktier giver ret til udbytte og andre rettigheder fra tidspunktet for registrering af kapitalforhøjelsen hos Erhvervsstyrelsen.

  

For yderligere information kontakt venligst:

 

Veloxis Pharmaceuticals A/S

 

Bill Polvino                                         Johnny Stilou

President & CEO                                 EVP, Chief Financial Officer

Telefon: +1 732 321 3202                   Telefon: +45 30 53 33 64

Email: wjp@veloxis.com                      Email: jst@veloxis.com

 

Veloxis Pharmaceuticals A/S (VELO)

Veloxis Pharmaceuticals A/S – Veloxis - er et specialiseret farmaceutisk selskab med hovedkontor i Hørsholm og med kontor i New Jersey, U.S.A. Veloxis' unikke, patentbeskyttede teknologi­platform, MeltDose®, er designet til at forbedre optagelse og biotilgængelighed af udvalgte lægemidler til peroral  administration. Veloxis er noteret på NASDAQ OMX Copenhagen under handelssymbolet OMX: VELO.

Se venligst www.veloxis.com for yderligere information.

 


Attachments

030615 Veloxis offentliggør warrantudnyttelse.pdf