YIT myy päiväkotikiinteistön eQ Hoivakiinteistöt -rahastolle


Helsinki, Finland, 2015-07-01 11:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- YIT OYJ                             LEHDISTÖTIEDOTE                                                    1.7.2015 KLO 12:00

 

YIT myy päiväkotikiinteistön eQ Hoivakiinteistöt -rahastolle

YIT on allekirjoittanut sopimuksen rakenteilla olevan päiväkodin myynnistä Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöille. Päiväkoti sijaitsee Pajalassa, Järvenpäässä, ja se on pinta-alaltaan reilut 600 neliömetriä. Joulukuussa 2015 valmistuvaan päiväkotiin tulee lähes 80 hoitopaikkaa. Vuokralaisena ja päivähoitopalveluiden tuottajana toimii Suomen Tenava päiväkodit Oy.

Tenava-Kulma-päiväkoti on suunniteltu yhdessä Suomen Tenava päiväkotien kanssa ja siinä on huomioitu päiväkotitoimintojen erityispiirteet. Päiväkodista tulee virikkeellinen ja viihtyisä sekä lapsille että henkilökunnalle. YIT on myös vastannut tänä keväänä Suomen Tenava päiväkodeille Veikkolaan ja Sundsbergiin valmistuneiden päiväkotien toteutuksesta.

”YIT on auttanut meitä hankkeen kehittämisessä ja hoitanut koko hankkeen hyvin. Meidän tarpeemme on käyty yksityiskohtaisesti yhdessä läpi. Tenava-Kulma-päiväkodin perustaminen vastaa Järvenpään kaupungin tarpeisiin lisätä päivähoitopaikkoja. Pajalaan rakennettava yksityinen päiväkoti avataan tammikuun alusta 2016. Teemme yhteistyötä tällä hetkellä jo 11 kunnan kanssa”, kertoo Suomen Tenava päiväkodit Oy:n vt. toimitusjohtaja Eila Hassinen.

”Tämä on kolmas päiväkoti, jonka toteutamme Suomen Tenava päiväkotien ja YIT:n kanssa. Olemme iloisia siitä, että voimme jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötämme, ja että eQ Hoivakiinteistöt on valittu tämän hankkeen omistajaksi. Tenava-Kulma sijaitsee hyvällä paikalla keskellä kehittyvää asuinaluetta ja sopii siten loistavasti rahastomme pitkäaikaiseksi sijoituskohteeksi”, kertoo eQ Hoivakiinteistöt -rahaston sijoitusjohtaja Robert Landtman.

”YIT kehittää ja toteuttaa aktiivisesti hoiva- ja päiväkotihankkeita. Ne perustuvat tiiviiseen yhteistyöhön palveluntuottajien ja sijoittajien kanssa. Hankkeita kehitetään yhdessä alusta asti, jolloin tilat ovat valmistuessaan toimivia palveluntuottajille ja hyviä sijoituskohteita kiinteistösijoittajille. YIT:llä on rakenteilla useita hoivahankkeita pääkaupunkiseudulle ja sen lähiympäristöön”, toteaa hankekehitysjohtaja Timo Erkkilä YIT:ltä.

Havainnekuva Järvenpään ja Veikkolan päiväkodeista:

http://urly.fi/snr

Lisätietoja:

Timo Erkkilä, hankekehitysjohtaja, Omaperusteinen liiketoiminta, YIT Rakennus Oy,
puh. 040 540 4313, timo.erkkila@yit.fi

Robert Landtman, sijoitusjohtaja, eQ Varainhoito, puh. 050 374 6069, robert.landtman@eq.fi

Jakelu: NASDAQ OMX, keskeiset tiedotusvälineet, www.yit.fi
 

YIT on rakennusalan edelläkävijä. Luomme parempaa elinympäristöä Suomessa, Venäjällä, Baltian maissa, Tšekissä ja Slovakiassa. Yli 100 vuoden kokemuksella olemme saavuttaneet vahvan markkina-aseman: Suomessa olemme suurin asuntorakentaja ja yksi suurimmista toimitila- ja infrarakentajista sekä Venäjällä merkittävin ulkomainen asuin- ja aluerakentaja. Visiomme on olla askeleen edellä – asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme ja henkilöstöstämme välittäen. Työllistämme lähes 6 000 henkilöä seitsemässä maassa. Vuonna 2014 liikevaihtomme oli noin 1,8 miljardia euroa. Osakkeemme noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. www.yit.fi