„Lietuvos energijos gamyba“, AB, neeiliniame visuotiniame akcininkų susirinkime priimtas sprendimas dėl audito įmonės išrinkimo

Elekrėnai, Lietuva, 2015-07-01 12:32 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- 2015 m. liepos 1 d. įvykusiame „Lietuvos energijos gamyba“, AB (įmonės kodas 302648707, registruotos buveinės adresas Elektrinės g. 21, Elektrėnai; toliau – Bendrovė), neeiliniame visuotiniame akcininkų susirinkime buvo priimtas šis sprendimas:

1. Dėl auditoriaus išrinkimo ir atlyginimo už audito paslaugas nustatymo.

„Išrinkti UAB „PricewaterhouseCoopers“ „Lietuvos energijos gamyba“, AB, 2015 m. finansinių ataskaitų auditui atlikti ir nustatyti ne didesnį kaip 35.000 EUR, neįskaitant PVM, atlyginimą už minėtas audito paslaugas“.

Bendrovė taip pat pažymi, kad visa pagal teisės aktus būtina informacija, susijusi su šiuo neeiliniu visuotiniu akcininkų susirinkimu, skelbiama Bendrovės interneto svetainėje http://www.gamyba.le.lt ir NASDAQ OMX Vilnius tinklapyje teisės aktų nustatyta tvarka.

Valentas Neviera, „Lietuvos energijos gamyba“, AB, Korporatyvinės komunikacijos skyriaus vadovas, tel. (8 5) 278 2908, el. paštas valentas.neviera@le.lt