Kvietimas į AB „K2 LT“ 2015 metų pirmojo pusmečio veiklos rezultatų pristatymą internetu


Maloniai pranešame, kad AB „K2 LT“ kviečia akcininkus, investuotojus, analitikus ir visus besidominčius į 2015 metų pirmojo pusmečio rezultatų pristatymą, kuris vyks š.m. rugpjūčio 5 dieną 14 val. internetinėmis priemonėmis per Nasdaq internetinį seminarą (angl. „webinar“).

AB „K2 LT“ vadovas pakomentuos bendrovės pirmojo 2015 metų pusmečio veiklos rezultatus ir atsakys į klausimus. Dėl riboto seminarui skirto laiko maloniai prašome atsiųsti klausimus iš anksto iki š.m. rugpjūčio 4 dienos el. paštu: paulius.zukauskas@maibaltics.com.

Renginį moderuos bendrovės sertifikuoto patarėjo UAB “M&A International Baltics” atstovas.

Kaip prisijungti prie internetinio seminaro?
Visus norinčius dalyvauti internetiniame seminare, prašome registruotis aktyvuojant šią nuorodą: https://attendee.gotowebinar.com/register/82500024117430018

Jums bus išsiųsta nuoroda prisijungti į internetinį seminarą ir instrukcija, kaip sėkmingai tai padaryti. Jungiantis į seminarą pirmą kartą, bus prašoma atsisiųsti nedidelį priedą interneto naršyklei. Kviečiame registruotis iki š.m. rugpjūčio 5 d. 13 val. Dėl techninių priežasčių tik pirmieji 90 užsiregistravę dalyviai turi galimybę dalyvauti internetiniame seminare. Užsiregistravusieji dalyviai gaus priminimą el. paštu apie vyksiantį seminarą prieš valandą iki įvykio pradžios. Internetinis seminaras bus įrašomas ir jo įrašas bus patalpintas įmonės internetiniame puslapyje www.krematoriumai.lt ir Nasdaq Baltic youtube.com paskyroje.

Kas yra internetinis seminaras?

Internetinis seminaras – internetinė priemonė, kurios metu bendrovės atsakingi asmenys komentuoja bendrovės finansinius rezultatus. Internetinis seminaras suteikia galimybę internetinėmis priemonėmis bendrauti su esamais ir potencialiais investuotojais, žiniasklaida bei kitais kapitalo rinkos dalyviais, tiesiogiai užduoti klausimus ir iš karto gauti atsakymus iš bendrovės vadovų.

 

Nasdaq Baltic
Issuer Services
+370 5 253 14 59
www.nasdaqbaltic.com

Pavadinimas Nasdaq Baltic yra naudojamas apibrėžti vertybinių popierių biržas, reguliuojamas rinkas, alternatyvias vertybinių popierių rinkas First North Baltijos šalyse, t.y NASDAQ OMX Tallinn AS, NASDAQ OMX Riga AS ar AB NASDAQ OMX Vilnius.