Caverion julkaisee asiakkailleen alustan kiinteistöjen teollisen internetin palvelujen hyödyntämiseen


Helsinki, Finland, 2015-09-17 10:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --
CAVERION SUOMI OY        LEHDISTÖTIEDOTE        17.9.2015 KLO 11.00 
 

Caverion julkaisee asiakkailleen alustan kiinteistöjen teollisen internetin palvelujen hyödyntämiseen

Caverion julkaisee Client Net -alustan kiinteistöjen teollisen internetin palveluille ja sovelluksille, joilla kiinteistöjen omistajat ja isännöitsijät voivat helposti seurata ja hallita kiinteistöjen energiatehokkuutta, huoltoa ja käyttöä. Myös mobiililaitteilla käytettävä alusta on kiinteistönhuoltoalalle merkittävä kehitysaskel digitalisaation hyödyntämisessä. Alusta mahdollistaa myös tietojen yhdistämisen eri rajapinnoista ja älykkäiden sovellusten kehittämisen kiinteistöille. Caverionin asiakkaista Varma ottaa Client Netin käyttöön yhtenä ensimmäisistä Suomessa.  

”Client Net tehostaa toimintaamme ja tekee siitä ennustettavampaa mahdollistamalla kiinteistöjemme reaaliaikaisemman seurannan. Näemme yhdestä näkymästä kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät tärkeimmät avainluvut ja saamme toisaalta yksityiskohtaista kiinteistökohtaista tietoa.  Client Net tekee myös jo vuosia jatkuneesta yhteistyöstämme Caverionin kanssa puolin ja toisin entistäkin avoimempaa. Meille tärkeää on tarjota myös kiinteistöjemme käyttäjille hyödyllisiä palveluita kiinteistöjen reaaliaikaisella seurannalla toimien samalla kustannusjärkevästi. Uskomme, että Client Net myös auttaa meitä osaltaan tässä tehtävässä”, sanoo Varman toimitilajohtaja Toni Pekonen.

”Etenevä digitalisaatio ravistelee myös kiinteistöjen ja teollisuuden teknisiä palveluita. Client Net vahvistaa jo entisestään laajoja digitaalisia ja mobiileja palvelujamme. Jatkossa Client Netiin liitetään uusia ominaisuuksia, esimerkiksi energianhallintaan, etädiagnostiikan ja kiinteistöjen olosuhteiden valvontaan ja analysointiin liittyviä tai asiakkaidemme ydinprosesseja tukevia digitaalisia palveluja”, kertoo Caverionin kaupallinen johtaja Ville Tamminen.

Myös Ruotsissa ja Norjassa valmistellaan Client Netin käyttöönottoa. Aluksi Client Net tulee käyttöön yhtiön kiinteistöpalveluiden asiakkaille. Jatkossa Client Net on tarkoitus tuoda myös Caverionin teollisuuden asiakkaiden käyttöön.

Client Netin avulla asiakkaat voivat:

  • seurata ja hallita kiinteistöjen energiatehokkuutta, huoltoa ja käyttöä
  • seurata mobiileja palveluprosesseja ja niiden etenemistä
  • tehdä huoltoilmoituksia ja palvelupyyntöjä
  • saada kiinteistöään koskevaa raportointia ja hoitaa yhteydenpitoa Caverioniin
  • seurata rakennusten etävalvonnan tiedonkulkua reaaliaikaisesti

 

Lisätiedot:

Caverion Suomi, Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.fi

 

 

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöjä, teollisuutta ja infrastruktuuria varten. Palvelujamme ja ratkaisujamme käytetään liike-, teollisuus- ja asuinkiinteistöissä ja julkisissa rakennuksissa sekä prosesseissa takaamaan liiketoiminnan jatkuvuus, turvalliset, terveelliset ja miellyttävät olosuhteet sekä optimoitu toimivuus ja kustannustehokkuus. Tavoitteenamme on olla edistyksellisten ja kestävien elinkaariratkaisujen johtavia tarjoajia Euroopassa. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan. Vuoden 2014 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa yhteensä noin 17 000 työntekijää. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi