AS Capitalia valde pieņem lēmumu izlaist papildus obligācijas

AS Capitalia valde ir pieņēmusi lēmumu izlaist papildus obligācijas ar kopējo nominālvērtību EUR 750,000. Papildus emisija tiek veikta atbilstoši AS Capitalia pirmās obligāciju emisijas prospektam.


Rīga, 2015-10-08 12:15 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- AS Capitalia valde ir pieņēmusi lēmumu izlaist papildus obligācijas ar kopējo nominālvērtību EUR 750,000, veicot papildus emisiju atbilstoši pirmās obligāciju emisijas prospektam. Obligāciju papildus laidiens tiks izvietots līdz 2015. gada 30. oktobrim. Papildus obligācijas tiks kotētas NASDAQ Riga fondu biržā, saglabājot ISIN kodu LV0000801488.

Obligāciju papildus emisija tiek veikta, lai finansētu veiksmīgi aizsākto izaugmes stratēģiju. Uzņēmums turpina izvērst operatīvo darbību Lietuvā, savukārt no šī gada decembra tiek paredzēts atvērt pārstāvniecību Igaunijā.  Tāpat popularitāti gūst jaunais AS Capitalia sniegtais finanšu pakalpojums - rēķinu pārdošana. 

Esošie un jauni AS Capitalia investori ir izrādījuši augstu interesi par uzņēmuma obligāciju iegādi. Tas atspoguļo arī pasaules tendences par ieguldītāju aktīvu vēlmi finansēt strauji augošo nebanku finanšu kompāniju nozari, kas veido pieaugoši svarīgu un modernu alternatīvu komercbanku risinājumiem. 

AS Capitalia ir vadošais nebanku finansējuma sniedzējs maziem un vidējiem uzņēmumiem Baltijas valstīs. AS Capitalia kopumā ir finansējusi vairāk kā 500 uzņēmumus, ieguldot vairāk kā EUR 10 miljonus kompāniju attīstībā.

         Juris Grišins
         T: +371 2880 0880
         E: juris@capitalia.lv