STYLEPIT A/S – Bestseller koncernen forlænger tilbudsperioden i sit Købstilbud til Stylepits aktionærer

Selskabsmeddelelse nr. 38 / 2015


Stylepit A/S modtog den 16. september 2015 et tilbudsdokument fra Aktieselskabet af 14.10.2012 (Tilbudsgiver), der er et datterselskab i Bestseller-koncernen.

Hermed offentliggøres kopi af meddelelse fra Tilbudsgiver samt det som bilag vedlagte tillæg til tilbudsdokumentet vedrørende det frivillige betingede offentlige købstilbud til aktionærerne i Stylepit A/S.

Det fremgår heraf, at tilbudsperioden forlænges til den 24. november 2015, kl. 16.00 (dansk tid). Ligeledes viser den foreløbige optælling af indkomne accepter, at Tilbudsgiver ved tilbudsperiodens udløb havde modtaget tilsagn om accept af købstilbuddet fra aktionærer – der sammen med de aktier som Tilbudsgiver i forven ejer i Stylepit A/S - svarer til 48,57% af aktierne og stemmerne i Stylepit A/S. Betingelsen om opnåelse af mindst 50,01% af aktierne og stemmerettighederne, inklusiv aktier ejet af Tilbudsgiver, var dermed ikke opfyldt.

Ved offentliggørelse af tilbudsdokumentet blev der henvist til en forudgående aftale vedrørende køb af 24,26 % af aktierne og stemmerettighederne i Stylepit A/S, der sammen med Tilbudsgivers aktier udgjorde samlet 48,50% af aktierne og stemmerettighederne i Stylepit A/S.

Der er således siden offentliggørelse af tilbudsdokumentet opnået en yderligere tilslutning på 0,07 % af aktierne og stemmerettighederne i Stylepit A/S.

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til bestyrelsesformand N.E. Nielsen på mobil nr. +45 42 43 33 43.

Med venlig hilsen

STYLEPIT A/S


Attachments

Meddelelse nr  38_2015_STYLEPIT.pdf Tillæg-tilbudsdokument_forlængelse.pdf Forlængelse- foreløbigt-resultat.pdf