Citycon päivittää tiedonantopolitiikkaansa

CITYCON OYJ Pörssitiedote 28.10.2015 klo 9.04


Citycon Oyj:n tiedonantopolitiikka on päivitetty ja se on saatavilla englanninkielisenä yhtiön internet-sivuilla www.citycon.com/fi/tiedonantopolitiikka.

Päivitykset ovat pääosin teknisiä, mutta sisältävät myös vuonna 2012 asetetun merkittäviä investointeja, myyntejä ja kehityshankkeita koskeneen 150 miljoonan euron pörssitiedotusrajan poistamisen, sillä raja ei enää vastaa Cityconin nykyistä kokoa ja liiketoimintaa. Nimenomaisen pörssitiedotusrajan poistaminen mahdollistaa hankkeiden merkittävyyden arvioinnin tapauskohtaisesti Cityconin kulloisenkin koon ja liiketoiminnan valossa sekä ottaen huomioon Cityconin liiketoiminnan luonteen. Muilta osin Cityconin soveltamat tiedotusperiaatteet on kuvattu tiedonantopolitiikassa ja ne pysyvät suurelta osin muuttumattomina.

Helsinki, 28.10.2015

CITYCON OYJ     


Lisätiedot:
Henrica Ginström
Sijoittajasuhde- ja viestintäjohtaja
Puh. +358 50 554 4296

henrica.ginstrom@citycon.com


Citycon Oyj (Nasdaq Helsinki: CTY1S) on päivittäistavaravetoisten, kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten johtava omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä lähes 5 miljardia euroa ja sen osakkeiden markkina-arvo on noin 2 miljardia euroa. Lisätietoa Cityconista: www.citycon.fi