Ringkjøbing Landbobank er klar til at etablere sig i Trekantområdet.

Ny mand i front og nyt domicil


Ringkjøbing Landbobank har i tidligere regnskabsmeddelelse for 2015 oplyst, at banken i forbindelse med sin vækststrategi planlægger at etablere endnu en Private Banking afdeling - denne gang i Trekantområdet. Etableringen sker med baggrund i den succes, som bankens Private Banking afdelinger i Ringkøbing, Herning, Holte og Aarhus har oplevet.

Som ny direktør er ansat Morten Christensen, der senest kommer fra en stilling som afdelingsdirektør i Horsens. Morten Christensen er født og opvokset i Vejle og har i sin bankkarriere bestridt flere lederjobs i Trekantområdet, og han står således godt rustet til såvel fagligt som geografisk at stå i spidsen for bankens nye tiltag.

Stor tilgængelighed
”Jeg glæder mig utroligt meget til at være med i den kommende udvikling af Ringkjøbing Landbobank. Banken har et godt navn i hele landet – ikke mindst i Jylland og Trekantområdet. Jeg er helt sikker på, at vi har meget at tilbyde velhavende privat- og erhvervskunder som finansiel sparringspartner. For os er tilgængeligheden et vigtigt parameter – vi skal være lette at komme i kontakt med – både digitalt og fysisk. Derfor er vores fysiske placering vigtig”, fortæller Morten Christensen.

Bankens nye domicil bliver i Lysholtparken, som er placeret direkte til motorvej E45 i område Vejle Nord. Morten Christensen fortæller omkring placeringen, at ”placeringen direkte til motorvejsnettet er et meget bevidst valg, idet vi med denne placering ønsker at give et klart signal om, at vi ønsker at dække et større område med udspring fra Trekantområdet”.

En solid bank
Ringkjøbing Landbobank driver i dag en fullservice bank i Midt- og Vestjylland, hvor afdelingsnettet er placeret. Derudover tilbyder banken landsdækkende service, rådgivning og produkter inden for en række nicheområder som vindmøller, læger, tandlæger og Private Banking.

Ringkjøbing Landbobank følger en organisk vækststrategi, som sammen med et højt kompetenceniveau og en lav omkostningsprocent har sikret banken Danmarks bedste bankregnskab i mange år. Egenkapitalen er de seneste 10 år forrentet med 15-35% pr. år. Omkostningsprocenten er på 33, hvilket viser Danmarks bedste effektivitet. Det giver banken en stor konkurrencekraft til gavn for vores kunder. Det internationale ratingbureau Moody’s Investors Service har givet banken en kreditrating på A1 - den bedst ratede danske bank.

Det er således en solid bank, der tager næste skridt i sin vækststrategi og etablerer sig i Trekantområdet.

 

Yderligere information:      adm. direktør John Fisker tlf. 7624 9257
                                            direktør Morten Christensen tlf.7624 9781


Attachments

Foto af Morten Christensen.jpg Foto af Private Banking Vejle domicil.jpg Pressemeddelelse - Nyt Private Banking kontor i Trekantområdet - Nasdaq.pdf