STYLEPIT A/S – Periodemeddelelse 1. juli – 30. september 2015

Selskabsmeddelelse nr. 39 / 2015


I overensstemmelse med reglerne om periodemeddelelser for børsnoterede selskabers aflægger STYLEPIT A/S hermed periodemeddelelse for perioden 1. juli til 30. september 2015.

Periodens resultat

Selskabet har de første 3 måneder af regnskabsåret fulgt de lagte planer og resultaterne i perioden er i tråd med budget på omsætnings- og EBITDA niveau.

Forventningerne til året fastholdes

For hele regnskabsåret 2015/16 forventer ledelsen fortsat en omsætning i niveauet DKK 350 mio. og et beskedent men positivt EBITDA. Forventningerne er opgjort før de omkostninger, der bliver en følge af købstilbuddet fra Bestseller-koncernen.

Stylepits, CEO Marc Jeilman udtaler: ”Det er tilfredsstillende, at se Stylepit holde sit budget på omsætnings- og EBITDA-niveau i 1. kvartal. Vi ved af erfaring, at skiftet mellem de enkelte sæsoner kan være svære og vi har i 2. kvartal en fortsat klar prioritering af bundlinie og cash-flow – da vi har lovet at Stylepit leverer positivt EBITDA”.

Stylepit har nye initiativer klar til at blive iværksat, som kan understøtte og udvikle virksomheden på kort og længere sigt. Virksomheden afventer resultatet af det nedenfor nævnte købstilbud, før initiativerne kan eksekveres.

Ejendommen i Polen

Det planlagte og igangsatte salg af virksomhedens ejendom i Polen afventer fortsat udfaldet af det nedenfor nævnte købstilbud.

Købstilbud fra Bestseller-koncernen

Selskabets aktionærer modtog den 19. august 2015 meddelelse om et frivilligt offentligt købstilbud fra Bestseller-koncernen.

Tilbudsperioden blev den 21. oktober 2015 forlænget til den 24. november 2015 med henvisning til, at der ikke var opnået accepter fra et tilstrækkeligt antal aktionærer og med henvisning til, at der endnu ikke var opnået de fornødne myndighedstilladelser.

Bestyrelsens redegørelse om købstilbuddet blev udsendt til aktionærerne den 30. september 2015

--

Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til bestyrelsesformand N. E. Nielsen på mobil nr. +45 42 43 33 43 eller til adm. direktør Marc Jeilman på mobil nr. +45 20 35 25 80.

Med venlig hilsen

STYLEPIT A/S


Attachments

Meddelelse nr  39_2015_STYLEPIT.pdf