BTS tecknar avtal värt ca 4,0 MSEK med ett av USAs största Telekom-företag


Stockholm, Sverige och New York, USA, 2015-11-17 10:56 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

BTS Group AB (publ.) – ett världsledande företag inom strategigenomförande, har tecknat avtal med ett av USAs största telekom-företag för att leverera ett flerårigt ledarutvecklingsprogram som omfattar bolagets 500 högsta chefer. Intäkterna från den initiala anpassningen och leveransen uppgår till ca 4,0 MSEK, och det första avtalet löper till och med 2016.

Avtalet utgörs av ett ledarskapsutvecklingsprogram i två steg som omfattar en fyra dagar lång upplevelseinriktad del om ledarskapsförändring, en tre dagars workshop kring ledarskap för direktörer och högre chefer, samt en två dagar lång workshop för övriga chefer. Varje genomförande kommer att bestå av skräddarsydda ledarskaps- och affärssimuleringar.

”Vi är glada över att ha blivit utvalda av det här ledande telekommunikationsbolaget. Det är första gången de genomför en utbildning av det här slaget för högsta ledningen. Det gläder oss att de har valt en experimentell metod för inlärningen som verkligen ger genomslag,” säger Rommin Adl, Executive Vice President, BTS USA, Inc.

För ytterligare information:

Thomas Ahlerup

Informationschef och chef Investerarrelationer

BTS Group AB (publ)

Tel:                              +46-8-5870 7002

Mobil                           +46-768-966 300

E-post                         thomas.ahlerup@bts.com

 

Om BTS Group AB (publ)

BTS Group är ett tjänsteföretag med huvudkontor i Stockholm och med fler än 450 medarbetare i 33 kontor på sex kontinenter. Vi fokuserar på individerna när organisationer ska genomföra strategiförändringar och arbetar med ledare på samtliga nivåer för att hjälpa dem att fatta bättre beslut, gå från beslut till handling och leverera resultat. Vi är övertygade om att man lär sig bäst genom att öva. Under 30 års tid har vi skapat engagerande och effektfulla program som har en djup och bestående inverkan på deltagarna och deras karriärer. Vi inspirerar till nya sätt att tänka samt att stärka de kritiska förmågorna som medarbetare och ledare behöver för att skapa förbättrade affärsresultat.

BTS har ett brett utbud av tjänster som täcker in behov inom både strategigenomförande och talangutveckling. Våra tjänster följer medarbetaren från utvärdering för urval och talangutveckling, till strategisk samsyn och implementering av strategier. Detta gör vi genom program i affärsmannaskap, ledarskap och sälj med hjälp av affärssimuleringar eller andra former av upplevelsebaserad inlärning samt verktyg för genomförandet. BTS arbetar med närmare 450 företag och organisationer, inklusive fler än 30 av världens 100 största globala bolag. Bland våra större kunder återfinns några av affärsvärldens mest respekterade namn, som exempelvis AT&T, Chevron, Coca-Cola, Ericsson, Google, GSK, HP, HSBC, Salesforce.com, Telstra och Unilever.

BTS Group AB (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm och handlas under symbolen BTS B.

För mer information, besök oss på www.bts.com.

Denna information offentliggörs enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument.


Attachments

151117_BTS Pressrelease US_Telecom _FINAL_SWE.pdf