Wifog Holding - Beslut om godkännande av styrelsebeslut om nyemission av konvertibler på extra bolagsstämma den 14 december 2015, förlängning av teckningsperiod och annan information


I enlighet med pressmeddelande den 20 november 2015 så har styrelsen i Wifog Holding AB (publ) ("Wifog" eller "Bolaget") beslutat om nyemission av konvertibler med företrädesrätt för aktieägare i Wifog om cirka 16,0 MSEK före emissionskostnader ("Erbjudandet"). Erbjudandet är garanterat till cirka 94,2 procent via teckningsförbindelser och externa emissionsgarantier. Utöver Erbjudandet har styrelsen beslutat om en nyemission av konvertibler, med avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt, om högst 6,0 MSEK ("Övertilldelningsoptionen"). Information om Erbjudandet och Övertilldelningsoptionen finns i Bolagets pressmeddelande den 20 november 2015.

DETTA PRESSMEDDELANDE FÅR INTE OFFENTLIGGÖRAS, PUBLICERAS ELLER DISTRIBUERAS, DIREKT ELLER INDIREKT, INOM ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SINGAPORE, SYDAFRIKA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTIONEN AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG. INFORMATIONEN I DETTA PRESSMEDDELANDE UTGÖR INTE ETT ERBJUDANDE ATT FÖRVÄRVA AKTIER. FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, VÄNLIGEN SE "VIKTIG INFORMATION" I DETTA PRESSMEDDELANDE.

Sammanfattning

  • Styrelsen har beslutat att styrelsens beslut om Erbjudandet och Övertilldelningsoptionen skall vara villkorat av bolagsstämmans godkännande.
  • Teckningsperioden för Erbjudandet förlängs fram till den 17 december 2015.
  • Ingen handel kommer att ske i BTU innan bolagsstämmans godkännande.
  • Uniträtter kommer att kunna säljas på Mangoldlistan.

Styrelsen har beslutat att styrelsens beslut om Erbjudandet och Övertilldelningsoptionen skall vara villkorat av bolagsstämmans godkännande. Kallelsen och dagordningen till den extra bolagsstämman har därför kompletterats med ett ytterligare beslutsärende, nr 9, Beslut om godkännande av styrelsens emissionsbeslut . Styrelsens förslag till beslut framgår av kallelsen som publiceras i Post- och Inrikes Tidningar den 30 november 2015 samt styrelsens fullständiga förslag till beslut som finns tillgängliga på Bolagets webbplats investor.wifog.com senast den 30 november 2015. Kallelsen finns tillgänglig på Bolagets webbplats investor.wifog.com. Aktieägare som önskar få kallelsen eller styrelsens förslag till beslut skickat per post kan begära detta hos Bolaget.

Aktieägare som väljer att inte delta i Erbjudandet kan komma att få sitt aktieinnehav utspätt för det fall konvertiblerna används för konvertering, men kommer att ha möjlighet att sälja sina uniträtter på Mangoldlistan. Uniträtter kommer endast kunna säljas en gång, varefter de inlåses fram till att extra bolagsstämma fattat beslut om att godkänna Erbjudandet.

Ingen handel i BTU kommer att ske innan bolagsstämmans godkännande

Mot bakgrund av ovan kommer även teckningsperioden att förlängas till den 17 december 2015.

Uppdaterad tidsplan för Erbjudandet
1 december 2015 - 15 december 2015 - Handel i uniträtter på Mangoldlistan
1 december 2015 - 17 december 2015 - Teckningsperiod för Erbjudandet
21 december 2015 Offentliggörande av emissionsutfall

Stockholm 2015-11-27

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jesper Henrysson, CFO Wifog Holding AB (publ)
E-post: ir@wifog.com
Hemsida: http://investor.wifog.com.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Wifog Pressrelease 2015-11-27.pdf

Kort information om Wifog Holding AB (publ)
Wifogs affärsidé är att erbjuda mobilsurf, telefoni- och sms-tjänster genom ett simkort, som ger abonnenten möjlighet att helt eller delvis finansiera kostnaden för sitt abonnemang genom att konsumera reklam och ta del av erbjudanden från Wifogs partners samt göra marknadsundersökningar. Sedan starten i december 2013 har drygt 200 000 personer registrerat sitt intresse och företaget har idag knappt 50 000 aktiva användare. Bolaget är noterat på Nasdaq First North och Mangold Fondkommission AB är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550.

VIKTIG INFORMATION
Informationen i detta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande att förvärva, teckna eller på annat sätt handla med konvertibler, uniträtter eller andra värdepapper i Wifog Holding AB (publ).

Detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras eller distribueras, vare sig direkt eller indirekt, i eller till USA, Australien, Hongkong, Japan, Kanada, Nya Zeeland, Singapore, Sydafrika eller någon annan jurisdiktion där sådan åtgärd helt eller delvis är föremål för legala restriktioner, eller skulle kräva prospekt, registrering eller andra åtgärder än vad som följer av svensk rätt. Informationen i detta pressmeddelande får inte heller vidarebefordras eller reproduceras på sätt som står i strid med sådana restriktioner eller skulle innebära sådana krav. Åtgärder i strid med denna anvisning kan utgöra brott mot tillämplig värdepapperslagstiftning.

Inga uniträtter, betalda tecknade units eller konvertibler har registrerats, eller kommer att registreras, enligt U.S. Securities Act från 1933, i dess nuvarande lydelse, och inte heller enligt någon motsvarande lag i någon annan jurisdiktion i USA och får därför inte erbjudas eller säljas, direkt eller indirekt, i eller till USA.


Attachments

Wifog_Pressrelease_2015-11-27.pdf