Orientering om ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest


Som det fremgik af fondsbørsmeddelelse den 8. januar 2016 afholdes den ordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Sparinvest den 12. april 2016.

I den forbindelse skal ID-Sparinvest, Filial af Sparinvest S.A., Luxembourg oplyse, at generalforsamlingen igen i år afholdes som en elektronisk generalforsamling via InvestorPortalen hos VP Investor Services A/S.

Der forventes at blive åbnet for tilmelding til den elektroniske generalforsamling den 16. marts 2016, og tilmeldingsfristen forventes at være den 8. april 2016. Tilmelding foregår via InvestorPortalen.

Endvidere gøres der opmærksom på, at der som følge af, at generalforsamlingen afholdes elektronisk, vil være en spørgerunde forud for generalforsamlingen, hvor det vil være muligt at stille spørgsmål til årsrapporten 2015 og udviklingen i foreningen. Eventuelle spørgsmål kan stilles via InvestorPortalen, hvor også svar fra bestyrelsen og direktionen vil blive offentliggjort.

Spørgerunden forventes at finde sted i perioden fra den 4. april 2016 til og med den 8. april 2016.

Der gøres igen opmærksom på, at fristen for indsendelse af forslag til behandling på den ordinære generalforsamling er den 1. februar 2016, jf. § 14, stk. 8 i foreningens vedtægter. Eventuelle forslag skal fremsendes skriftligt til bestyrelsen på følgende adresse:

ID-Sparinvest, Filial af Sparinvest S.A., Luxembourg

Kingosvej 1

2630 Taastrup

Att. Bestyrelsen for Investeringsforeningen Sparinvest

Se endvidere foreningens hjemmeside sparinvest.dk for yderligere oplysninger samt link til Investor­Portalen.

Henvendelser vedrørende nærværende fondsbørsmeddelelse kan rettes til direktør Peter Møller Lassen, tlf.nr. 36 34 74 00.

 

Med venlig hilsen

Peter Møller Lassen, Direktør

ID-Sparinvest, Filial af Sparinvest S.A., Luxembourg