Auktioner over rentetilpasningsobligationer - april termin


Vilkår og endelige udbudsmængder for DLRs auktioner

DLR Kredit gennemfører auktioner over rentetilpasningsobligationer i DKK og EUR. Grundlaget for auktionerne vil være særligt dækkede obligationer (SDO), som DLR udsteder til brug for refinansiering af rentetilpasningslån pr. 1. april 2016.

Auktionerne finder sted i perioden 10. – 12. februar 2016.

Vilkår for auktionerne

Ved auktionerne anvendes det hollandske auktionsprincip og auktionstypen ”hidden call”. Det betyder, at alle bud over skæringskursen vil blive afregnet med det fulde beløb til skæringskursen. For bud på skæringskursen kan der blive tale om pro rata tildeling. Bud under skæringskursen vil ikke blive afregnet.

Obligationerne afregnes den 1. april 2016. I lighed med tidligere år tilbydes en reversefacilitet, hvor investorerne har mulighed for at råde over obligationerne allerede efter 2 dage.

Bud kan afgives med op til 3 decimaler i de 1-årige obligationer med udløb 1. april 2017. For de øvrige udbudte obligationer gælder, at der kan bydes med maksimalt 2 decimaler.

Bud kan gives af alle, der er registreret som fondshandler på Nasdaq OMX, København.

Auktionerne vil blive afholdt i Bloombergs auktionssystem (AUPD). For at kunne byde på auktionerne kræves der adgang til dette system samt opsætning fra DLR Kredits side. Er man ikke allerede oprettet, bedes man kontakte os i god tid før auktionsstart.

Udbudsmængder og auktionstidspunkter fremgår af bilag 1.


Attachments

DLR april auktioner 2016. Vilkår og endelige udbudsmængder.pdf