Dagsorden til ordinær generalforsamling


København, 2016-03-29 12:16 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 28. april 2016, kl. 14.30.

  

Yderligere oplysninger:

Bestyrelsesformand Jørgen Tandrup, tlf. 7220 7144

  

Jeudan A/S, Bredgade 30, 1260 København K, tlf. 7010 6070

Jeudan er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Koncernen investerer i og driver større kontor-, bolig- og detailejendomme i København. Koncernen tilbyder i Jeudan Servicepartner et bredt udbud af ejendomsrelaterede rådgivnings-, service- og bygningsydelser. Strategien sigter mod fortsat vækst og lønsomhed, baseret på værdierne ordentlighed, dygtighed og tilgængelighed. Koncernen har 375 medarbejdere. Selskabets aktier er noteret på Nasdaq Copenhagen (JDAN). www.jeudan.dk.

    

Generalforsamling

 

Aktionærerne i Jeudan A/S, CVR nr. 14 24 60 45, indkaldes herved til ordinær generalforsamling, der afholdes

 

Torsdag 28. april 2016 kl. 14.30

 

i Tivoli Congress Center, Arni Magnussons Gade 2-4, 1577 København V.

 

Dagsorden:

 

  1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

 

  1. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

 

  1. Beslutning om anvendelse af årets resultat

 

  1. Godkendelse af bestyrelsens vederlag for 2016

 

Bestyrelsen stiller som i de seneste 7 regnskabsår forslag om et grundhonorar på DKK 250.000 pr. bestyrelsesmedlem. Som hidtil modtager formanden 3 gange grundhonorar. Bestyrelsen stiller forslag om, at næstformanden modtager 2 gange grundhonorar mod tidligere 1,5 gange grundhonorar. Bestyrelsen stiller forslag om, at medlemskab af revisionsudvalget honoreres med et udvalgshonorar på DKK 75.000 mod tidligere DKK 50.000, og at formanden for revisionsudvalget modtager 3 gange udvalgshonorar mod tidligere 2 gange udvalgshonorar.

 

  1. Behandling af forslag som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

 

Bestyrelsen stiller følgende forslag:

 

I. Forslag om fornyelse af bemyndigelse til erhvervelse af egne aktier

Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen bemyndiger bestyrelsen til i tiden indtil næste ordinære generalforsamling at lade selskabet erhverve egne aktier svarende til i alt 10 pct. af selskabskapitalen, idet selskabets samlede beholdning af egne aktier i selskabet efter erhvervelsen ikke må overstige 10 pct. af selskabskapitalen. Vederlaget for egne aktier må ikke afvige med mere end 10 pct. fra den officielle kurs noteret på Nasdaq Copenhagen på erhvervelsestidspunktet.

 

  1. Valg af medlemmer til bestyrelsen

 

Bestyrelsen består af direktør Jørgen Tandrup, formand, adm. direktør Niels Jacobsen, næstformand, adm. direktør Tommy Pedersen, Hans Munk Nielsen og finansdirektør Stefan Ingildsen. Ifølge vedtægterne er alle bestyrelsesmedlemmer på valg hvert år.

 

Stefan Ingildsen genopstiller ikke.

 

Bestyrelsen foreslår genvalg af direktør Jørgen Tandrup, adm. direktør Niels Jacobsen, adm. direktør Tommy Pedersen og Hans Munk Nielsen.

 

Bestyrelsen foreslår endvidere nyvalg af investor relations-chef Søren B. Andersson.

 

  1. Valg af revisorer

 

Bestyrelsen foreslår genvalg af Deloitte, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

 

  1. Eventuelt

 

 

Vedtagelseskrav

Til vedtagelse af forslagene på dagsordenen kræves almindelig stemmeflerhed.

 

Oplysninger

Følgende oplysninger er tilgængelige for aktionærerne på selskabets hjemmeside, www.jeudan.dk: Indkaldelsen med dagsordenen, de fuldstændige forslag, årsrapporten for 2015, oplysninger om det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen samt fuldmagts- og brevstemmeblanket. Alle dokumenterne er tillige fremlagt til eftersyn for aktionærerne på selskabets kontor og vil – bortset fra årsrapporten for 2015 - blive fremsendt til samtlige navnenoterede aktionærer.

 

Aktiekapitalens størrelse og stemmeret

Jeudans aktiekapital udgør nominelt DKK 1.108.644.500 og er fordelt på aktier á DKK 100, svarende til 11.086.445 aktier. Hvert aktiebeløb på DKK 100 giver én stemme.

 

Registreringsdatoen er torsdag den 21. april 2016.

 

En aktionærs ret til at deltage i generalforsamlingen og til at afgive stemme fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen. De aktier, den enkelte aktionær besidder på registreringsdatoen, opgøres på baggrund af notering af aktionærens kapitalejerforhold i ejerbogen samt meddelelser om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen, men som endnu ikke er indført i ejerbogen.

 

Ret til deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har løst adgangskort, som beskrevet nedenfor.

 

 

Adgangskort

Tilmeldingsblanket til rekvirering af adgangskort til generalforsamlingen fremsendes sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen til alle navnenoterede aktionærer og kan desuden rekvireres ved henvendelse til selskabet. Tilmeldingsblanketten kan tillige downloades fra selskabets hjemmeside, www.jeudan.dk. Tilmelding kan også ske elektronisk på InvestorPortalen på www.jeudan.dk/investor/generalforsamling eller på VP Investor Services hjemmeside, www.vp.dk/gf eller ved returnering af tilmeldingsblanketten til VP Investor Services via e-mail til vpinvestor@vp.dk eller med almindelig post til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, Postboks 4040, 2300 København S. Fristen for rekvirering af adgangskort er torsdag den 21. april 2016, kl. 23.59.

 

Fuldmagt

Fuldmagts- og brevstemmeblanket til afgivelse af fuldmagt fremsendes sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen til alle navnenoterede aktionærer og kan desuden rekvireres ved henvendelse til selskabet. Blanketten kan tillige downloades fra selskabets hjemmeside, www.jeudan.dk. Fuldmagten kan også afgives elektronisk på InvestorPortalen på www.jeudan.dk/investor/generalforsamling eller på VP Investor Services hjemmeside, www.vp.dk/gf. Herudover kan en udfyldt og underskrevet blanket indsendes til VP Investor Services, så den er i hænde senest torsdag den 21. april 2016, kl. 23.59. Blanketten kan sendes til VP Investor Services, hvis adresse og e-mailadresse er anført ovenfor.

 

Brevstemme

Aktionærer kan endvidere afgive brevstemme. Fuldmagts- og brevstemmeblanket til afgivelse af brevstemme fremsendes sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen til alle navnenoterede aktionærer og kan desuden rekvireres ved henvendelse til selskabet. Blanketten kan tillige downloades fra selskabets hjemmeside, www.jeudan.dk. Brevstemmen kan tillige afgives elektronisk på InvestorPortalen på www.jeudan.dk/investor/-generalforsamling eller på VP Investor Services hjemmeside, www.vp.dk/gf. Herudover kan en udfyldt og underskrevet blanket indsendes til VP Investor Services, så den er i hænde senest onsdag den 27. april 2016, kl. 12.00. Blanketten kan sendes til VP Investor Services, hvis adresse og e-mailadresse er anført ovenfor.

 

Spørgsmål

Aktionærer kan frem til datoen for generalforsamlingen stille spørgsmål om forhold, som er af betydning for bedømmelsen af årsrapporten og selskabets stilling i øvrigt eller om punkter, hvorom beslutning skal træffes på generalforsamlingen, ved skriftlig henvendelse til Jeudan A/S, Bredgade 30, 1260 København K, att. Direktionen, eller pr. e-mail til info@jeudan.dk.

 

Den 29. marts 2016

Bestyrelsen for Jeudan A/S


Attachments

279.pdf