NGS Group AB: NGS Groups VD ringer in bolaget på Nasdaq Stockholm


Idag klockan 09:00 ringde Ingrid Nordlund, VD för NGS Group i klockan på Nasdaq och öppnade därmed första handelsdagen för NGS Group och bekräftar att aktien nu är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ingrid Nordlund, VD för NGS, säger följande om dagens notering; "Idag har NGS tagit ett stort och viktigt steg i vår fortsatta utveckling framåt i och med att vi nu är noterade på Nasdaq Stockholm. Det har varit ett naturligt steg för oss att byta börs till Nasdaq och det är en viktig milstolpe för vårt företag och för våra aktieägare. Vi ser att detta kommer att öka kunskapen om NGS för institutionella investerare och övriga intressenter som nu får en större möjlighet att ta del av vår utveckling. Vår strategi och affärsmodell innefattar bland annat tillväxt via förvärv och genom flytten till Nasdaq stärker vi både vår marknadsposition och får ökad tillgång till kapital för detta".

Om NGS Group

NGS Group är ett tillväxtorienterat bolag med en marknadsledande position och starka nischvarumärken inom bemanning. Under de senaste åren har NGS bevisat potentialen i sin expansiva verksamhet och nått sina högt uppsatta mål.
Vård-, skol- och ekonomi­bemanning utgör en växande del av bemanningsbranschen och företaget sysselsätter årligen runt 3 000 läkare, sjuksköterskor, lärare och ekonomer, genom ramavtal som täcker hela Sverige och Norge. Med en åldrande och växande befolkning, tilltagande personalbrist samt ökade kvalitetskrav ser NGS en fortsatt god potential för tillväxt under lönsamhet under de kommande åren.

För ytterligare information, kontakta:

Ingrid Nordlund, VD för NGS Group på telefon 0704-14 81 28 eller mailadress ingrid.nordlund@ngsgroup.se alternativt Klas Wilborg, CFO för NGS Group på telefon 070-348 96 86 eller mailadress klas.wilborg@ngsgroup.se.

Vill du veta mer om företaget besök www.ngsgroup.se


Attachments

Pressmeddelande NGS byter idag lista 27 maj