Ændring i kommunikationspolitikken vedrørende nye ordrer


Selskabsmeddelelse nr. 13-2016:

I forlængelse af EU's nye markedsmisbrugsforordning vil FLSmidth fra og med 7. juli 2016 ændre sin kommunikationspolitik vedrørende nye ordrer. Fremover vil der ikke længere være en specifik værdi for offentliggørelse af ordrer i form af selskabsmeddelelser. Kun ordrer, der er af strategisk betydning, og ordrer med væsentlig betydning for det indeværende regnskabsårs resultat vil blive offentliggjort som selskabsmeddelelser. Offentliggørelse vil heller ikke længere være betinget af modtagelse af forudbetaling, men vil udelukkende være relateret til kontraktunderskrivelse. 

Siden 2005 har kommunikationspolitikken været, at offentliggøre alle ordrer over DKK 200 mio. Inden for de seneste ti år er gruppens omsætning steget betragteligt, og samtidig er den blevet mere afhængig af aktiviteter med forbindelse til service og produktselskaber. Derfor vil individuelle, store ordrer kun sjældent have betydende indflydelse på årets resultat og dermed på aktiekursen. Fremover vil FLSmidth individuelt vurdere enhver ny kontrakts potentielle indflydelse på aktiekursen, og dermed behovet for offentliggørelse, med udgangspunkt i størrelse, strategiske elementer og langsigtet potentiale.

FLSmidth vil fortsat offentliggøre oplysninger om andre, udvalgte ordrer via pressemeddelelser. FLSmidth anvender NASDAQ's GlobeNewsWire til distribution både af selskabsmeddelelser og pressemeddelelser.  Tilmelding kan foretages her mhp. at abonnere på selskabsmeddelelser og pressemeddelelser.

For yderligere oplysninger om FLSmidths kommunikationspolitik læs mere
   
                                           -------------------------------------

Kontakt Investor Relations:
Pernille Friis Andersen, +4536181887, pefa@flsmidth.com
Nicolai Mauritzen, +4536181851, nicm@flsmidth.com

Kontakt FLSmidth Media Relations:
Sofie Karen Lindberg, +4530931877, skl@flsmidth.com

FLSmidth er markedsførende leverandør af produktivitetsforbedring til den globale mine- og cementindustri. Med hovedkontor i København og kontorer i mere end 50 lande, leverer FLSmidth design, udstyr og serviceløsninger til kunder over hele verden.

Produktivitet, bæredygtighed og kvalitet er fokus for de 13.000 ansatte hos FLSmidth. Virksomheden har en årlig omsætning på ca. 20 milliarder kroner.
Læs mere på www.flsmidth.com


Attachments

Link til PDF