PARANDUSTEADE: Sofia linnavolikogu kehtestas Iztok Parkside detailplaneeringu

Teates korrigeeritud 2. lõigu esimest sõna. Sõna "jõustunud" asendatud sõnaga "kehtestatud".

Järgneb parandatud teade:

---------

Sofia linnavolikogu kehtestas 28.07.2016 istungil Arco Vara AS-i 100% tütarühingule Iztok Parkside EOOD-le kuuluvate Iztok Parkside kinnistute detailplaneeringu. Planeeringuga hõlmatud kinnistute pindala on 2470m2.

Kehtestatud planeeringu kohaselt  rajatakse Iztok Parkside kinnistutele kolm kortermaja kuni 68 korteriga ja  kogu müüdava pindalaga (GSA) 7700 m2, millele lisanduvad parkimiskohad ja panipaigad.

Arco Vara omandas kinnistud 10.05.2016. Juba alustatud projekteerimistööd lõpevad kolmandas kvartalis ning ehituse ja eelmüügiga alustab kontsern 2016. aasta neljandas kvartalis.

Arco Vara AS-i juhataja Tarmo Sild'i kommentaar:

„Hindan väga Bulgaaria arendustiimi senist head tööd. Meie üks lisaväärtusi on luua planeeringulahendusi, mis ühelt poolt loovad Sofiast kaasaegset metropoli ja teenivad tema elanikke, ning teiselt poolt annavad aktsionäridele optimaalse kapitalipaigutuse vastu korraliku tootluse. Elanike ostuhuvi näeme juba praegu, aga projekti reaalsed tulemused avalduvad kontserni kasumiaruandes 2018. aasta alguses. Meie oodatud müügitulu ületab 7 miljonit eurot ja aktsionäride puhaskasum võiks ületada ühte miljonit eurot“.

Evelin Kanter
         Juriidilise osakonna juht