Orientering om afnoteringsproces med tirsdag den 11. oktober 2016 som sidste handelsdag


Med henvisning til Erhvervsankenævnets kendelse den 15. august 2015, hvor Nasdaq Copenhagen A/S’ beslutning om sletning af Mols-Liniens aktier fra handel og officiel notering (jf. selskabsmeddelelse nr. 314 af 15. august 2016) blev stadfæstet, har Mols-Linien nu afklaret de praktiske forhold omkring gennemførelsen af sletningen med Nasdaq Copenhagen og kan om denne oplyse følgende:

  • Sidste handelsdag for Mols-Liniens aktier er af Nasdaq Copenhagen fastsat til tirsdag den 11. oktober 2016.
  • Betingelserne for sletning i Nasdaq Copenhagen A/S’ oprindelige afgørelse af 24. februar 2016 er fortsat gældende herunder, at Mols-Linien skal sikre, at aktionærerne kan afhænde deres aktier, indtil selskabet bliver slettet fra handlen på Nasdaq Copenhagen f.eks. ved, at Polaris lægger en stående købsordre i markedet om erhvervelse af aktier i Mols-Linien A/S gældende frem til og med sidste handelsdag. Herefter vil aktierne i Mols-Linien A/S blive slettet fra handel og officiel notering.
  • Polaris har over for Mols-Linien bekræftet, at en stående ordre på køb af aktier i Mols-Linien A/S til en pris på kr. 40 pr. aktie er lagt i markedet via Danske Bank A/S og vil blive opretholdt indtil tirsdag den 11. oktober 2016 kl. 17.00. Den stående ordre er lagt i markedet af Danske Bank A/S på vegne det af Polaris Private Equity IV K/S kontrollerede selskab Holding af 29. juni 2915 A/S.

Bestyrelsen henleder opmærksomheden på, at aktionærer frit kan vælge mellem at forblive aktionærer i Mols-Linien, at afhænde deres aktier til Polaris, eller at afhænde deres aktier til andre eventuelt ved salg i markedet (dog senest på den sidste handelsdag).

Endvidere henledes opmærksomheden på, at efter at Mols-Liniens aktier er blevet slettet fra handel og officiel notering, vil der ikke længere være et reguleret marked for og en officiel prissætning af Mols-Liniens aktier, hvilket vil kunne vanskeliggøre mulighederne for at handle med selskabets aktier. Ligeledes vil selskabet være underlagt ændrede og mindre omfattende oplysningsforpligtelser. Tilbageværende aktionærers rettigheder vil følge selskabslovens regler for ikke-børsnoterede selskaber. For en mere detaljeret redegørelse for konsekvenserne henvises til selskabsmeddelelse nr. 294 af 10. marts 2016 med bilag.

 

Henvendelse vedrørende denne selskabsmeddelelse kan rettes til:

Bestyrelsesformand Frantz Palludan, tlf.: 33 11 45 45 eller

adm. direktør Carsten Jensen, tlf.: 89 52 52 01.

 

Med venlig hilsen

Mols-Linien A/S

 

Frantz Palludan                                      Carsten Jensen

Bestyrelsesformand                              Adm. direktør


Attachments

Fond 315.pdf