Aktia Pankki Oyj
Lehdistötiedote
7.9.2016 klo 10.00

 

Aktian asiakaspavelu voitti HDI Nordic Oy:n Vuoden Contact Center -kilpailun 2016. Viime vuonna pankin asiakaspalvelu sijoittui tiukassa kilpailussa kakkoseksi.

- Tämä on osoitus siitä, että meillä asiakas todella on ykkönen, hehkuttaa pankinjohtaja Päivi Sihvo.  Olemme erittäin ylpeitä, että toteutimme viimevuotisen lupauksemme voitosta!

Aktian strategiaan kuuluvat henkilökohtainen palvelu ja tavoitettavuus. Pankki haluaa olla perheiden paras talousasiantuntija, ja yhteydenoton pitää olla helppoa.

- Meidän Contact Centerimme väki työskentelee tiiviissä yhteistyössä pankin asiantuntijoiden kanssa, he ovat ensimmäinen ja usein tärkein kontakti asiakkaaseen. Me koulutamme ja kannustamme henkilöstöä Aktia-henkiseen asiakaspalveluun, Sihvo jatkaa.

Aktian myynnistä ja markkinoinnista vastaava varatoimitusjohtaja Carl Pettersson iloitsee voitosta. ­

- Olemme selvästi jatkaneet oikealla tiellä. Suurimman kiitoksen antaa asiakas. Häntä varten me olemme täällä, Pettersson korostaa. Onnittelen lämpimästi Contact Centerin työntekijöitä, he ovat Suomen huippuja!

Vuoden Contact Center- ja Asiakaspalvelun Laatutyö -tunnustukset noudattavat laatujohtamisen europpalaista excellence-mallia EFQM. Menetelmä on laadittu ja sitä on kehitetty asiakaspalvelujohtamisen asiantuntijoiden kanssa vuodesta 2009 alkaen. Suoritusta mitattiin laajalla itsearvioinnilla, jonka tuomaristo validoi, sekä arviointikäynnein ja henkilöstöhaastatteluin.

 

 

Aktia Pankki Oyj

 

Lisätietoja:
Carl Pettersson, varatoimitusjohtaja, puh. 010 247 6243
Päivi Sihvo, pankinjohtaja,  puh. 010 247 6933
  

Lähettäjä:
Anders Wikström, tiedottaja, puh. 010 247 6294