Ponssen logistiikkakeskus laajenee


Vieremä, Finland, 2016-09-13 15:29 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Ponssen logistiikkakeskuslaajennuksen harjannostajaisia vietettiin tänään Iisalmessa. Tilat laajenivat 2500 m2:lla ja logistiikkakeskuksen pinta-ala on nyt 7000 m2 .  Iisalmen logistiikkakeskus on varaosien keskusvarasto, joka ylläpitää maa- ja maanosakohtaisesti räätälöityjä paikallisia varaosavarastoja. 

Logistiikkakeskuksen toiminta lukuina kertoo kasvaneen konekannan tarpeista. Keskuksessa on 17 000 lavapaikkaa, varaston arvo 20 miljoonaa euroa ja nimikkeitä yli 20 000. Vuosittain Iisalmesta lähtee maailmalle yli 100 000 erillistä lähetystä. Keskusvarasto toimii kolmessa vuorossa sunnuntai-illasta myöhäiseen perjantai-iltaan.

Ponssen myynti- ja markkinointijohtaja Jarmo Vidgrén painottaa nopeiden varaosatoimitusten merkitystä PONSSE-huoltopalveluissa.  
- Asiakkaidemme palveluita ja työntekijöidemme työolosuhteita kehitetään koko ajan. Sujuva logistiikka on erittäin tärkeä osa hyvää palvelua. Nopeat osatoimitukset takaamme ennen kaikkea pitämällä markkinakohtaiset varaosavarastot kattavina, mutta keskusvarasto varmistaa varaosien toimitusvarmuuden ja sujuvat toimitukset verkostoon.

Mahdollisuuksia kasvuun

Logistiikkakeskuksen laajennukseen varauduttiin jo rakennuksen valmistuessa vuonna 2013 muun muassa maalämpöjärjestelmän ja kierrätysratkaisujen suunnittelussa. Myös laajennus rakennettiin mahdolliset kasvutarpeet huomioiden. Tarvittaessa kuormalavahyllyt voidaan asentaa liikkuvien vaunujen päälle mahdollistaen lisätilan lähes 27 000 lavapaikkaan saakka. Laajennus antaa myös lisää tilaa nopeasti myyntiä kasvattaneen PONSSE-varaosa- ja -tarvikevalikoiman kehittämiseen. Samalla ulkona varastoivat tuotteet saadaan hyllyihin ja varastoautomaatteja lisätään.

Ponssella on kansainvälisessä palveluverkostossaan yli 160 huolto- ja varaosakeskusta. Iisalmen huoltopalvelukeskuksessa on 120 työntekijää, joista 30 toimii logistiikkakeskuksessa. Logistiikkakeskus sijaitsee Iisalmessa 25 kilometrin päässä Ponssen Vieremän tehtaalta, joka valmistaa merkittävän osan PONSSE-metsäkoneiden varaosista.  

Vieremällä, 13. syyskuuta 2016

PONSSE OYJ

Jarmo Vidgrén
Myynti- ja markkinointijohtaja


LISÄTIETOJA:
Jarmo Vidgrén, myynti- ja markkinointijohtaja, puh. 040 519 1486
Marko Rahikkala, logistiikkapäällikkö, puh. 040 827 6579

KUVIA:
 http://www.ponsse.com/fi/media-arkisto/kuvat/tapahtumat/2016/topping-out-ceremony-for-ponsse-s-logistics-centre-s-enlargement-in-iisalmi


Attachments

IMG_9187.JPG