Tre institutioner förvärvar aktier i INVISIO


Stockholm den 14 september 2016

  
Tre institutioner har idag köpt 1 150 000  aktier i INVISIO Communications  AB. Aktierna har till huvuddelen förvärvats av Fjärde AP-fonden och därutöver av två aktiefonder, som redan idag är ägare. Aktierna har förvärvats från Lage Jonason med bolag.

Efter transaktionen uppgår Lage Jonason och hans familjs innehav till 9 991 520 aktier, motsvarande 23,3 procent av aktierna i bolaget. Lage Jonason kvarstår som Bolagets största ägare.
 

För mer information, vänligen kontakta:
Lars Højgård Hansen, VD, INVISIO Communications
Mobil:
+ 45 53 72 7722 | E-mail: lhh@invisio.com

Tina Dackemark Lawesson, Director Investor Relations & Corporate Communications
Mobil: + 45 53 72 7733 | E-mail: tdl@invisio.com


Om INVISIO Communications AB (publ)
INVISIO utvecklar och säljer kommunikationssystem med integrerat hörselskydd som gör det möjligt för användare att kommunicera och arbeta obehindrat i alla miljöer, även under krävande förhållanden som vid kraftigt buller, vid hetta eller under vatten. Systemen består av headset och avancerade kontrollenheter som kan anslutas till ett brett utbud av annan kommunikationsutrustning. Kunderna finns främst inom den offentliga sektorn. Försäljningen sker via ett globalt nätverk av partners och till viss del direkt till slutkund. INVISIO är noterat på Nasdaq Stockholm (IVSO). Mer information finns på företagets webbplats www.invisio.com.


Attachments

Tre institutioner förvärvar aktier i INVISIO.pdf