Forløb af ekstraordinær generalforsamling den 8. november 2016 i Investeringsforeningen Danske Invest og Investeringsforeningen Danske Invest Select


På dagens fælles ekstraordinære generalforsamling i Investeringsforeningen Danske Invest og Investeringsforeningen Danske Invest blev det af bestyrelsen fremsatte forslag for de to foreninger vedtaget.

Forslaget indebærer for begge foreninger, at udloddende afdelinger efter regnskabsårets afslutning, men inden den ordinære generalforsamlings afholdelse, efter bestyrelsens beslutning kan foretage udlodning, der mindst opfylder de i ligningslovens § 16 C anførte krav.

Formålet er at sikre, at købere af nye andele ikke betaler skat af det udbytte, som er optjent i afdelingen i løbet af regnskabsåret forud for investors køb, og som investor reelt selv betaler for som en del af anskaffelseskursen på investeringsandelene, hvis andelene købes inklusive udbyttekupon.

Gennemførelse af vedtægtsændringerne afventer Finanstilsynets godkendelse, som ventes omkring årsskiftet, således at bestyrelsen i januar 2017 kan tage bestemmelsen i anvendelse for relevante afdelinger.

    

Med venlig hilsen

 

DANSKE INVEST MANAGEMENT A/S

   

Finn Kjærgård

vicedirektør


Attachments

DI og DIS - Resultat af ex.ord.gf. 2016-11-08.pdf