SIEVI CAPITAL OYJ PÖRSSITIEDOTE 9.12.2016

YLIMÄÄRÄINEN YHTIÖKOKOUS


 

Sievi Capital Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous on 9.12.2016 pitämässään kokouksessa päättänyt, että 31.12.2015 päättyneeltä tilikaudelta jaetaan lisäosinkona Apetit Oyj:n ja Efore Oyj:n osakkeita siten, että Sievi Capital Oyj:n osakkeenomistaja saa osinkona jokaista yhdeksääkymmentäyhtä (91) omistamaansa Sievi Capital Oyj:n osaketta kohti yhden (1) Apetit Oyj:n osakkeen ja jokaista viittä (5) omistamaansa Sievi Capital Oyj:n osaketta kohti yhden (1) Efore Oyj:n osakkeen.

Osakkeiden jakosuhteesta seuraavia Apetit Oyj:n ja Efore Oyj:n osakkeiden murto-osia ei jaeta, vaan murto-osia vastaava summa maksetaan rahana. Apetit Oyj:n ja Efore Oyj:n osakkeen murto-osia vastaavan maksun määrä perustuu Apetit Oyj:n ja Efore Oyj:n osakkeina maksettavan osingon verotusarvoon, joka on Apetit Oyj:n ja Efore Oyj:n osakkeista maksettujen hintojen kaupankäyntimäärillä painotettu keskiarvo osakkeena maksettavan osingon maksupäivänä.

Markkinakäytännön mukaisesti Sievi Capital Oyj maksaa osingonjaosta aiheutuvan varainsiirtoveron.

Osingonsaajan ennakonpidätys tai lähdevero voidaan pidättää vain rahasuorituksesta. Sievi Capital Oyj suorittaa ennakonpidätyksen tai lähdeveron osingoista mahdollisesta osakkeiden murto-osien vuoksi rahana maksetuista osingoista. Mikäli rahasuorituksesta ei ole mahdollista pidättää osingonsaajan ennakonpidätystä tai lähdeveroa kokonaisuudessaan, jokainen osingonsaaja vastaa perimättä jääneestä ennakonpidätyksestä tai lähdeverosta henkilökohtaisessa verotuksessaan itsenäisesti.

Osinko maksetaan osakkeenomistajalle, joka on osingonmaksun täsmäytyspäivänä 13.12.2016 merkittynä Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon. Osakkeina maksettava osinko maksetaan 20.12.2016. Rahana maksettavat osakkeiden murto-osat maksetaan noin 23.12.2016.

Yhtiökokous valtuutti hallituksen tekemään tarkennuksia ja teknisiä korjauksia, joille voi olla tarvetta osingonjaon käytännön toteutuksessa.

Yhtiökokouksen pöytäkirja on viimeistään 23.12.2016 alkaen luettavissa yhtiön internet-sivuilla osoitteessa www.sievicapital.com.

 

SIEVI CAPITAL OYJ

Heikki Vesterinen, toimitusjohtaja  

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Heikki Vesterinen,
puh. 040 500 6898

Jakelu:
NASDAQ Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet 
www.sievicapital.com