Expedit a/s - Selskabsmeddelelse

Expedit a/s - Selskabsmeddelelse nr. 5-2017


Hadsten, 2017-01-26 08:36 CET (GLOBE NEWSWIRE) --

Selskabsmeddelelse nr. 5/2017

 

 

Offentliggørelse af tilbudsdokument for det pligtmæssige købstilbud fremsat af Wanzl Metallwarenfabrik GmbH

 

Denne meddelelse på ikke offentliggøres, distribueres eller udleveres helt eller delvis, direkte eller indirekte, i eller til USA, Canada, Japan, Australien eller Sydafrika eller nogen anden jurisdiktion, hvor dette ville udgøre en overtrædelse af den pågældende jurisdiktions lovgivning.

 

I forlængelse af selskabsmeddelelse nr. 1 af 10. januar 2017 og selskabsmeddelelse nr. 3 af 13. januar 2017 vedrørende Wanzl Metallwarenfabrik GmbHs ("Wanzl") fremsættelse af et pligtmæssigt tilbud, offentliggøres hermed på vegne af Wanzl tilbudsdokument, tilbudsannonce og acceptblanket vedrørende det pligtmæssige tilbud.

 

Vedlagt er tilbudsdokument, med tilbudsannonce og acceptblanket indeholdt som bilag 1 og 2. Samtidig vedlægges tilbudsannoncen som særskilt dokument. Dokumenterne er vedlagt i en dansk og engelsk version.

 

Offentliggørelse sker i medfør af § 2, stk. 2 i bekendtgørelse nr. 562 af 2. juni 2014 om overtagelsestilbud.

 

 

Bestyrelsen i Expedit A/S vil offentliggøre dets redegørelse om købstilbuddet hurtigst muligt og senest den 13. februar 2017. Henset til den mulige interessekonflikt vil de bestyrelsesmedlemmer i Expedit A/S, der repræsenterer Wanzl, Gottfried Wanzl og Bernhard Renzhofer, ikke deltage i udarbejdelsen af denne redegørelse.

 

 

Med venlig hilsen

Expedit a/s

Steen Bødtker
CEO


Attachments

Expedit Tilbudsdokument (DK).pdf Expedit Offer Document (UK).pdf Expedit Tilbudsannonce (DK).pdf Expedit Offer Advertisement (UK).pdf