Indstilling om fusion af afdelinger under Investeringsforeningen Danske Invest


Indstilling om fusion af afdelinger under Investeringsforeningen Danske Invest

Bestyrelsen for Investeringsforeningen Danske Invest har i dag besluttet at indstille til den ordinære generalforsamling i foreningen, at der foretages nedenstående fusioner af afdelinger:

Ophørende afdeling Fortsættende afdeling
Europæiske Obligationer KL Euro Investment Grade-Obligationer KL
Global Indeks 2 KL Global Indeks KL
Norden KL Europa KL
Norden Indeks KL Europa Indeks KL

 

Forslaget om fusion af afdelingerne Europæiske Obligationer KL og Euro Investment Grade-Obligationer KL har baggrund i, at formuen i afdeling Europæiske Obligationer KL er lille, og at der ikke forventes øget efterspørgsel efter afdelingen.

Forslaget om fusion af afdelingerne Global Indeks 2 KL og Global Indeks KL har baggrund i, at afdelingerne har samme investeringsunivers og samme strategi, og at der ikke længere er skattemæssige årsager til at opretholde begge afdelinger.

Forslaget om fusion af afdelingerne Norden KL og Europa KL samt Norden Indeks KL og Europa Indeks KL har baggrund i, at der ikke er tilstrækkelig efterspørgsel efter afdelingerne.

Der vil i den kommende tid blive udarbejdet fusionsplaner og –redegørelser, som forventes offentliggjort medio marts, med henblik på behandling på generalforsamlingen, der afholdes den 24. april 2017.

  Med venlig hilsen

DANSKE INVEST
MANAGEMENT A/S

  

Morten Rasten

adm. direktør


Attachments

DI - Fusioner 2017-01-31.pdf