Afvikling af Investeringsforeningen Danske Invest afdeling Afrika – Akkumulerende KL (andelsklasse Afrika – Akkumulerende, klasse DKK; ISIN-kode DK0060356715)


På en ekstraordinær generalforsamling i dag er det besluttet, at afdeling Afrika – Akkumulerende KL skal afvikles.

Bestyrelsens forslag om afvikling af afdelingen skyldes som tidligere meddelt, at de afrikanske valutamarkeder gennem længere tid har vist sig så illikvide, at det ikke længere vurderes muligt at styre en portefølje med bredt investeringsområde i Afrika og samtidig have tilstrækkelig likviditet til at kunne opfylde de løbende ønsker om indløsning.

Beslutningen om lukning af afdelingen indebærer, at andelsklasse Afrika – Akkumulerende, klasse DKK vil blive afnoteret snarest muligt.

Planen for afvikling af afdelingen og den endelige afvikling vil skulle forelægges Finanstilsynet til godkendelse. Udbetaling af afdelingens formue til investorerne forventes at kunne ske i maj/juni 2017 og vil ske automatisk, så investorerne skal ikke foretage sig noget.

Foreningens prospekt er opdateret med et tillæg, hvoraf beslutningen om afvikling og de den 31. januar 2017 meddelte fusionsforslag fremgår.

   

Med venlig hilsen

 

DANSKE INVEST MANAGEMENT A/S

    Morten Rasten, adm. direktør

 


Attachments

DI - Afrika Akkumulerende KL klasse DKK  Generalfors. 2017-02-06.pdf