Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Prime Office A/S


Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, jf. vedtægternes pkt. 7 og 8, til afholdelse onsdag den 19. april 2017 kl. 14.00

Aarhussalen, Skt. Knuds Torv 3, 1. sal, 8000 Aarhus C.

 

Dagsorden

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år.

2. Fremlæggelse af årsrapport for 2016 med revisionspåtegning til godkendelse, herunder beslutning om decharge for bestyrelse og direktion samt godkendelse af vederlag til bestyrelsen.

Bestyrelsen stiller forslag om, at årsrapporten for 2016 godkendes.

3. Vedtagelse af fordeling af overskud eller underskud efter forslag fra bestyrelsen.

Bestyrelsen foreslår, at der udbetales et udbytte på DKK 3 pr. aktie for 2016.

Forslag om at årets resultat på DKK 55,404 mio. fordeles således:

Udbytte                                    DKK 9,580 mio.                               

Overførsel til næste år           DKK 45.824 mio.

4. Valg af medlemmer til bestyrelsen.

Bestyrelsen stiller forslag om genvalg af Flemming Bent Lindeløv.

Bestyrelsen stiller forslag om genvalg af Jens Erik Jepsen Christensen.

Bestyrelsen stiller forslag om genvalg af Torben Hjort Friderichsen.

5. Valg af revisor.

Bestyrelsen foreslår i overensstemmelse med indstillingen fra bestyrelsens revisionsudvalg genvalg af Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab som selskabets revisor.

6. Forslag fra bestyrelsen eller eventuelle forslag fra aktionærerne.

6.1. Forslag om bemyndigelse til erhvervelse af egne aktier.

Der stilles forslag om, at bestyrelsen bemyndiges til i perioden frem til næste ordinære generalforsamling i 2018, at lade selskabet erhverve egne aktier. Det samlede antal egne aktier må ikke overstige 20% af selskabets samlede pålydende aktiekapital, og vederlaget må ikke fravige den på erhvervelsestidspunktet fastsatte kurs på Nasdaq Copenhagen A/S med mere end 10 %.

Forslaget er en forlængelse af den nuværende bemyndigelse, som udløber på tidspunktet for den ordinære generalforsamling i 2017.

Baggrunden for forslaget er at sikre selskabets bestyrelse størst mulig fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af selskabets kapitalstruktur.

6.2. Forslag om bemyndigelse til kapitalforhøjelse.

Der stilles forslag om, at bestyrelsen bemyndiges til – indtil 1. maj 2022 – ad en eller flere omgange at forhøje aktiekapitalen med indtil nominelt 15.000.000 kr. aktier (svarende til 300.000 aktier a DKK 50 pr. aktie) ved tegning af nye aktier til markedskurs eller en lavere kurs, som fastsat af bestyrelsen, dog ikke under kurs pari. De eventuelle kapitalforhøjelser skal ske ved kontant indbetaling eller på anden måde og Selskabets aktionærer skal have fortegningsret.

Forslaget er en forlængelse af den nuværende bemyndigelse, som udløber den 20. april 2021.

Baggrunden for forslaget er at sikre selskabets bestyrelse størst mulig fleksibilitet i forhold til sikring af selskabets kapitalberedskab.

Vedtægternes punkt 5.6 ændres herved, således at det herefter har følgende ordlyd:

”Bestyrelsen er indtil den 1. maj 2022 bemyndiget til ad en eller flere omgange at forhøje aktiekapitalen med indtil nominelt 15.000.000 kr. aktier (svarende til 300.,000 aktier a DKK 50 pr. aktie) ved tegning af nye aktier til markedskurs eller en lavere kurs, som fastsat af bestyrelsen, dog ikke under kurs pari. Forhøjelsen kan ske såvel ved kontant indbetaling, som på anden måde. For de nye aktier skal gælde samme regler som for de nuværende aktier, herunder at aktierne er noteret på Nasdaq Copenhagen A/S og registreret i en værdipapircentral i andele på DKK 50, og at aktierne lyder på navn. De nye aktier skal være omsætningspapirer.”

6.3. Forslag om ændring af aldersgrænse.

Der stilles forslag om, at ændre aldersgrænsen for bestyrelsesmedlemmer fra 70 år til 75 år. Vedtægternes punkt 11.3 ændres herved, således at det herefter har følgende ordlyd:

”Intet medlem kan have sæde i bestyrelsen længere end til den ordinære generalforsamling i det kalenderår, hvor bestyrelsesmedlemmet fylder 75 år.”

7. Eventuelt.

Oplysninger til brug for deltagelse i og tilmelding til den ordinære generalforsamling

Prime Office A/S' aktiekapital på nominelt DKK 159.665.700 er fordelt på aktier a DKK 50. Hvert aktiebeløb på DKK 50 giver én stemme jf. vedtægternes pkt. 10.1. Stemmeret på generalforsamlingen tilkommer aktionærer, der har indløst adgangskort jf. nedenfor.

I henhold til selskabets finanskalender for 2017 er selskabets årsrapport for 2016 offentliggjort 23. marts 2017, hvor den sammen med alle dokumenter relateret til generalforsamlingen kan downloades fra selskabets hjemmeside, www.primeoffice.dk.

Indkaldelsen, dagsorden og de fuldstændige forslag, oversigt over det samlede antal aktier og stemmerettigheder, formularer vedrørende tilmelding samt afgivelse af fuldmagt og brevstemme, dokumenter der fremlægges på generalforsamlingen, samt den reviderede årsrapport vil være tilgængelig på selskabets hjemmeside, www.primeoffice.dk, fra den 23. marts 2017 og frem til generalforsamlingen den 19. marts 2107.

Aktionærer kan frem til datoen for generalforsamlingen stille spørgsmål om forhold, som er af betydning for bedømmelsen af årsrapporten og selskabets stilling i øvrigt, eller om punkter, hvorom beslutning skal træffes på generalforsamlingen, ved skriftlig henvendelse til Prime Office A/S.                   

Registreringsdato

En aktionærs ret til at deltage i generalforsamlingen og afgive stemme på sine aktier fastsættes i forhold til de aktier, som aktionæren besidder den 12. april 2017 registreringsdatoen). De aktier, den enkelte aktionær besidder, opgøres på registreringsdatoen på baggrund af aktionærens ejerforhold som noteret i ejerbogen samt i henhold til meddelelser om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indføring i ejerbogen, men som endnu ikke er indført i denne.

Anmeldelsesfrist for deltagelse

Adgang til generalforsamlingen er betinget af, at aktionæren senest 14. april 2017, kl. 12:00, har løst adgangskort, jf. vedtægternes pkt. 10. Tilsvarende gælder en eventuel rådgiver for aktionæren eller dennes fuldmægtig.

Adgangskort rekvireres via VP Investor Services A/S' hjemmeside, www.vp.dk/gf, eller ved at returnere tilmeldingsformularen, der kan downloades på selskabets hjemmeside, www.primeoffice.dk, enten pr. brev til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, 2300 København S, eller pr. e-mail til vpinvestor@vp.dk.

Fuldmagt

Hvis De er forhindret i at deltage i generalforsamlingen, kan De give fuldmagt til at afgive de stemmer, der er knyttet til Deres aktier.

Fuldmagt skal være VP Investor Services A/S i hænde senest 12. april 2017], kl. 23:59 enten via VP Investor Services A/S' hjemmeside, www.vp.dk/gf, eller ved at returnere fuldmagtsformularen, der kan downloades på selskabets hjemmeside, www.primeoffice.dk, enten pr. brev til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, 2300 København S, eller pr. e-mail til vpinvestor@vp.dk.

Brevstemme

De har endvidere mulighed for at afgive brevstemme, inden generalforsamlingen afholdes.

Brevstemme skal være VP Investor Services A/S i hænde senest 18. april 2017, kl. 12:00 enten via VP Investor Services A/S' hjemmeside, www.vp.dk/gf, eller ved at returnere brevstemmeformularen, der kan downloades på selskabets hjemmeside, www.primeoffice.dk, enten pr. brev til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, 2300 København S, eller pr. e-mail til vpinve-stor@vp.dk.

  

På bestyrelsens vegne

Flemming Lindeløv, bestyrelsesformand

Prime Office A/S

Sønder Allé 6, 2

DK-8000 Aarhus C

 

www.primeoffice.dk

 

 

 


Attachments

Indkaldelse til ordinær generalforsamlling 2017.pdf