KORREKTION: Indkaldelse til ordinær generalforsamling i cBrain A/S


Korrektion: dato for tilmelding og fuldmagter

 

Onsdag den 26. april 2017 kl. 16.00, Dampfærgevej 30, 2100 København

 

Fuldstændig dagsorden

1)       Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

2)       Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning til godkendelse og decharge til ledelsen

3)       Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport

4)       Valg af medlemmer til bestyrelsen

a.       I henhold til selskabets vedtægter § 11.1 afgår Henrik Hvidtfelt og Mogens Flagstad. Bestyrelsen foreslår genvalg.

5)       Valg af revisorer

a.       I henhold til selskabets vedtægter § 14.1 afgår PricewaterhouseCoopers, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab.

I henhold til I henhold til L 158/96 afsnit III artikel 16 har revisionsopgaven for cBrain og underliggende selskaber været i udbud.  Revisionsopgaven omfatter lovpligtig revision for et børsnoteret selskab samt rådgivning efter behov.

Der har været indbudt tre revisionsfirmaer til at byde på opgave: Deloitte, E&Y og PricewaterhouseCoopers, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab. Alle har afleveret tilbud som efterspurgt den 20. marts 2017. Tilbud er blevet vurderet i forhold til de krav som er stillet i udbudsmaterialet.

I valg af revisionsfirma har følgende været lagt til grund: Pris, indsigt i branche, erfaring med mid- og small cap selskaber, evnen til at kunne præsentere regnskab og regnskabsforhold på en pædagogisk, overskuelig og let forståelig måde samt rettidighed.

Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen, at PricewaterhouseCoopers, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab vælges som revisor med følgende begrundelse: attraktiv pris, indsigt i branchen og i særdeleshed cBrains forhold, erfaring ift segmentet, forståelse for den kommunikative side, erfaring for rettidig omhu og leverance, god værktøjsunderstøttelse af revisions- og dialogprocessen samt en attraktiv model med intensiveret dialog og sparring.

6)       Forslag fra bestyrelsen, herunder:

a.       Ændring af vedtægternes pkt 14.2 og 14.3

14.2

I 3. punktum ændres ”www.cbrain.com” til ”www.cbrain.dk”

Begrundelse: Der er tale om en fejl.

Herefter lyder 14.2 således:

”Indkaldelse til ordinær og ekstraordinær generalforsamling, tilsendelse af dagsorden, fuldstændige forslag til vedtægtsændringer, fuldmagter, regnskabsmeddelelser, fondsbørs-meddelelser, årsrapporter, halvårsrapporter, kvartalsrapporter, finanskalender, tegningslister, prospekter og adgangskort, generalforsamlingsreferater samt øvrige generelle oplysninger fra Selskabet kan fremsendes af Selskabet til aktionærerne via e-mail. Disse dokumenter vil samtidig være tilgængelige på Selskabets hjemmeside, www.cbrain.dk under punktet Investor Relations.”

Begrundelse: Der er tale om en fejl.

Herefter lyder 14.3 således:

”Oplysning om kravene til de anvendte systemer, fremgangsmåden i forbindelse med elektronisk kommunikation samt øvrige tekniske oplysninger af betydning herfor vil kunne findes på www.cbrain.dk under punktet Investor Relations.”

b.       At bestyrelsen bemyndiges til, indtil næste ordinære generalforsamling, på selskabets vegne at måtte erhverve indtil 10% af aktiekapitalen. Vederlaget må ikke afvige fra den på erhvervelsestidspunktet på Nasdaq OMX Copenhagen noterede officielle kurs med mere end 10%.
 

7)       Eventuelt

 

Elektronisk kommunikation.

Indkaldelse til generalforsamlinger sker via selskabets hjemmeside og ved tilmelding til cBrains investorportal.   

 

Aktiekapitalens størrelse og aktionærernes stemmeret

Selskabets aktiekapital på nominelt 5.000.000 kr er fordelt på 20.000.000 styk aktier á DKK 0,25 per styk. Hver aktie på DKK 0,25 giver en stemme. 

Stemmeret tilkommer aktionærer der rettidigt har tilmeldt sig generalforsamlingen (frist 21. april 2017) og som har ladet deres aktier registrere i aktiebogen


Eventuelle fuldmagter til selskabets bestyrelse skal være afgivet senest 24. april 2017 kl. 09.00. En fuldmagtserklæring forefindes på www.cbrain.dk eller rekvireres via ir@cbrain.dk.

 

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om generalforsamlingen, samt den fuldstændige dagsorden, årsrapport og øvrige dokumenter findes på selskabets hjemmeside www.cbrain.dk.

 

Med venlig hilsen

 

Bestyrelsen for cBrain A/S