Source: ALM Equity AB

ALM Equity AB (publ) undersöker möjligheten att emittera ett obligationslån

2017-05-03

ALM Equity AB (publ) (”Bolaget”) meddelar i dag att Bolaget undersöker möjligheten att emittera seniora icke säkerställda obligationer om upp till 600 miljoner kronor med fyra års löptid, med förbehåll för rådande marknadsvillkor och slutligt beslut av Bolaget. Emissionslikviden från en potentiell emission avses användas för återbetalning av befintlig skuld i Bolaget.

Bolaget har engagerat Nordea som Sole Bookrunner att arrangera möten med obligationsinvesterare med start fredag den 5 maj 2017 och Gernandt & Danielsson Advokatbyrå som legal rådgivare.

För mer information kontakta:

Joakim Alm, VD, tel 0733 – 96 97 27

OM ALM Equity: ALM Equity är ett fastighetsutvecklingsbolag (Real Estate Developer). Bolaget förvärvar, strukturerar, utvecklar och säljer projekt, framförallt bostäder. ALM Equitys aktie är listad på NASDAQ OMX First North med kortnamnet ALM och preferensaktien med kortnamnet ALM PREF. Certified Adviser är Erik Penser Bankaktiebolag. Mer information om bolaget finns på www.almequity.se

Om denna information

Denna information är sådan information som ALM Equity AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 3 maj 2017 klockan 15:00 CET.