Metsä Groupin kesätöissä nuoret saavat arvokasta työkokemusta


Metsä Group Lehdistötiedote 6.6.2017


Metsä Group työllistää noin 1100 alan opiskelijaa tai alalle aikovaa nuorta Suomessa ja muissa toimintamaissa.

”Kesätyö on loistava mahdollisuus saada kokemusta oman alan töistä ja hahmottaa opintopolkua, jos opintojen suunta askarruttaa vielä. Haluamme antaa hyviä kesätyökokemuksia meille tärkeille opiskelijoille ja tarjota monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen”, sanoo Metsä Groupin henkilöstöjohtaja Anneli Karhula.

Huolellinen perehdytys, turvallinen työympäristö, hyvät työvälineet sekä turvalliset tavat toimia kuuluvat kesätyöntekijöille yhtä itsestään selvästi kuin vakituisille työntekijöille.

”Turvallisuus on ammattitaitoa ja oleellinen osa jokaista työtehtävää myös kesällä. Työkaverit auttavat, tukevat ja opastavat mielellään. Perehdytys ja asianmukaiset puitteet antavat hyvän alun jokaiselle kesätyöntekijälle itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen kehittämiseksi”, Karhula kertoo. ”Metsä Groupissa on käytössä yhtenäiset työsuhteen elinkaaren prosessit. Esimiehille on laadittu kattavat ohjeet onnistuneen rekrytoinnin ja perehdyttämisen varmistamiseksi.”

Kesätöissä ja opinnoissa pärjänneillä on hyvät mahdollisuudet menestyä henkilövalinnoissa, kun Metsä Group jatkossa rekrytoi uusia osaajia. Kesätöiden tarjoaminen on tärkeä osa oppilaitosyhteistyötä.

Metsä Groupin kesätyöntekijöiden kuulumisia voi seurata kesän kuluessa Metsä Groupin sosiaalisen median kanavissa.

Metsä Group on tänäkin vuonna mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. #VKD17 #MetsäInsideOut #metsäjobs


METSÄ GROUP


Lisätietoja:
Anneli Karhula, henkilöstöjohtaja, Metsä Group, puh. 010 465 4174
Juha Laine, viestintäjohtaja, Metsä Group, puh. 010 465 4541
 
 

www.metsagroup.fi

Metsä Group on vastuullisen biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja ruoanlaittopapereihin.

Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli 4,7 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä. Konsernilla on toimintaa noin 30 maassa. Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 104 000 suomalaista metsänomistajaa.

Seuraa Metsä Groupia: Twitter LinkedIn Facebook YouTube Instagram Slideshare