Nyt forretningsområde.


Nasdaq Copenhagen                                                                                                                                  

Silkeborg, den 19. juni 2017
Fondsbørsmeddelelse nr. 8 / 2017

Vedr.:           Nyt forretningsområde.

Selskabet har igennem en periode vurderet på de strategiske muligheder for udvikling af nye forretningsmuligheder, herunder specifikt de muligheder der naturligt opstår i forbindelse med ibrugtagning af JYSK park.

Konklusionen på dette arbejde er, at selskabet dags dato erhverver Hotel Papirfabrikken A/S (cvr. nr. 26275008), ved overtagelse af den samlede kapital i selskabet.

Hotel Papirfabrikken A/S ejes i dag af selskabet Silkom A/S, der ud over SIF-direktør Kent Madsen har Ole Hansen og Uffe Berg Pedersen som ejere. Alle tre har samtidig betydelige aktieposter i Silkeborg IF Invest A/S. Købesummen er fastsat til 1,25 mio. kr. svarende til selskabets egenkapital pr. 31. december 2016.

Aktiviteten omfatter drift af Hotel Papirfabrikken Radisson BLU, Restaurant 1a og Café 1. række – alle beliggende på Papirfabrikken i Silkeborg. Som led i implementering og udvikling af hotel- og konferenceaktiviteterne fortsætter Helle Munk uændret som direktør for selskabet, der herefter vil indgå som en 100% ejet dattervirksomhed i Silkeborg IF Invest A/S.

Det er ledelsens opfattelse, at der ved erhvervelsen af Hotel Papirfabrikken A/S er skabt en forretningsmodel med et betydeligt potentiale med baggrund i en slagkraftig og velkonsolideret koncern med aktivitetsområderne investering i og udvikling af ejendomme, hotel- og konferenceaktivitet samt professionel fodbold.

Forventninger til 2017:
Ovennævnte transaktion forventes ikke, i indeværende regnskabsår, at påvirke selskabets resultat, og resultatforventningen udtrykkes derfor uændret, jf. fondsbørsmeddelelse nr. 4 / 2017, som et underskud før evt. dagsværdiregulering af investeringsejendomme og før skat på 12-18 mio. kr.

Eventuel henvendelse vedr. nærværende fondsbørsmeddelelse bedes venligst rettet til adm. direktør Kent Madsen.

Med venlig hilsen
Silkeborg IF Invest A/S

Kent Madsen                       Claus Christensen
Adm. direktør                      Økonomidirektør


Attachments

8. Nyt forretningsområde (20170619).pdf