Source: PKC Group Oyj

Tietoa Ilmoitus Määräysvallan vaihtuminen –ehdon toteutumisesta PKC Group Oyj:n vuoden 2018 joukkovelkakirjalainassa

PKC Group Oyj         Lehdistötiedote       22.6.2017  klo 09.30

EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI SUORAAN TAI VÄLILLISESTI KENELLEKÄÄN YHDYSVALTALAISELLE HENKILÖLLE (KUTEN MÄÄRITELTY YHDYSVALTAIN VUODEN 1933 ARVOPAPERILAIN (MUUTOKSINEEN) NOJALLA ANNETUSSA REGULATION S -SÄÄNNÖKSESSÄ) TAI YHDYSVALLOISSA, AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, ETELÄ-AFRIKASSA, SINGAPORESSA TAI JAPANISSA TAI MISSÄÄN MUUSSA VALTIOSSA, JOSSA LEVITTÄMINEN TAI JULKISTAMINEN OLISI LAINVASTAISTA.

Tietoa Ilmoitus Määräysvallan vaihtuminen –ehdon toteutumisesta PKC Group Oyj:n vuoden 2018 joukkovelkakirjalainassa

MSSL Estonia WH OÜ:n kaikista PKC Group Oyj:n (”PKC”) osakkeista ja optio-oikeuksista tekemän julkisen ostotarjouksen seurauksena MSSL Estonia WH OÜ on saanut omistukseensa yli 90 % prosenttia PKC:n osakkeista. Tämän seurauksena PKC:ssa on tapahtunut sen EUR 100.000.000, 4,25 % 2018 erääntyvän joukkovelkakirjalainan (”Laina”) ehtojen mukainen ”määräysvallan vaihtuminen” (”Change of Control”). Laina on listattu Nasdaq Helsingissä.

PKC on ilmoittanut Lainan ehtojen mukaisesti Lainan haltijoille määräysvallan vaihtumisesta.  Määräysvallan vaihtumisen johdosta Lainan haltijat ovat voineet Lainan ehtojen mukaisesti vaatia Lainan pääoman nimellisarvon ja kertyneen koron ennenaikaista takaisinmaksua tietyn ajanjakson kuluessa.

Vähemmistö Lainan haltijoista edustaen alle 3% Lainan nimellisarvosta on käyttänyt oikeuttaan Lainan takaisinmaksuun. Jäljellä oleva osa Lainasta jatkaa listalla oloaan Nasdaq Helsingissä juoksuaikansa loppuun syyskuussa 2018.

PKC on nyt osa Samvardhana Motherson Group’ia (“Group”) ja Motherson Sumi Systems Limited’in (“MSSL”) epäsuora tytäryhtiö. MSSL on Group’in lippulaivayhtiö ja listattu Bombay Stock Exchange’ssä (“BSE”) ja National Stock Exchange’ssä (“NSE”) Intiassa ja sen markkina-arvo on noin USD 10.5 miljardia. Äskettäin Moody's Investors Service, ('Moody's') on antanut MSSL:lle Baa3 luottoluokituksen vakailla näkymillä.

 

PKC Group Oyj

Hallitus

Matti Hyytiäinen

toimitusjohtaja

 

Lisätietoja antaa:

talousjohtaja Juha Torniainen, 040 570 8871

 

Jakelu

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.pkcgroup.com

 

PKC Group on asiakkaidensa globaali kumppani, joka suunnittelee, valmistaa ja integroi sähkönjakelujärjestelmiä, elektroniikkaa ja niihin liittyviä arkkitehtuuri-komponentteja hyötyajoneuvoteollisuuteen, kiskokalustovalmistajille sekä valituille muille toimialoille. Konsernilla on tehtaita Brasiliassa, Kiinassa, Liettuassa, Meksikossa, Puolassa, Saksassa, Serbiassa, Venäjällä sekä Yhdysvalloissa. Konsernin liikevaihto jatkuvista toiminnoista vuonna 2016 oli 846 miljoonaa euroa. PKC Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.

Yhteystiedot

Osoite: Bulevardi 7 FI-00120 Helsinki Finland

http://www.pkcgroup.com/fi